L’Ajuntament repara el paviment malmès per l’enderroc de l’annex a la Casa de Comportes

Les obres per enderrocar l’annex de l’edifici del Canal de la Infanta van deixar moltes rajoles aixecades al carrer de la Verge del Pilar. Aquest dijous, els treballadors de l’Ajuntament han reparat el paviment.

S'ha reparat el paviment de la zona de pas i s'ha posat una tanca a la resta de l'espai malmès // Jordi Julià

S’ha reparat el paviment de la zona de pas i s’ha posat una tanca a la resta de l’espai malmès // Jordi Julià

L’enderroc de l’annex de la Casa de les Comportes del Canal de la Infanta, que permetrà ampliar la vorera del carrer Verge del Pilar, va completar-se el cap de setmana passat. Els operaris de l’empresa encarregada es van limitar a posar rajoles a l’espai que ocupava l’edifici. No van fer res amb les del voltant, que arran de les obres van quedar aixecades.

L’acabat dels treballs va comportar moltes queixes de veïns, que ho trobaven un perill perquè podia comportar caigudes. Dimecres l’Ajuntament va col·locar una tanca a la zona afectada i dijous els treballadors de la brigada han reparat la part malmesa que queda al mig del pas i han traslladat la tanca a la resta de la zona afectada, que queda més allunyada de l’espai de pas.

Properament, seguiran els treballs a la zona amb una remodelació de tot l’entorn per ampliar les dues voreres i reformar els espais verds.

Recomanacions personalitzades