Més de 400 persones es concentren a Molins de Rei contra els atemptats

L’acte en solidaritat amb les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils ha reunit gairebé mig miler de persones a la plaça de Catalunya de Molins de Rei.

Més de 400 persones s'han concentrat a la plaça de l'Ajuntament per rebutjar els atemptats // Ajuntament de Molins de ReiMés de 400 persones s'han concentrat a la plaça de l'Ajuntament per rebutjar els atemptats // Ajuntament de Molins de Rei

Més de 400 persones s’han concentrat a la plaça de l’Ajuntament per rebutjar els atemptats // Ajuntament de Molins de Rei

Molins de Rei ha trencat la calma que sol caracteritzar el poble en ple mes d’agost per mostrar el rebuig enèrgic als atemptats que han sacsejat Barcelona i Cambrils. Més de 400 persones, segons l’Ajuntament, s’han aplegat a la plaça de Catalunya molinenca, davant l’ajuntament, per mostrar el seu condol a les víctimes i rebutjar la violència.

Ha estat a les 12 del migdia del divendres, a la mateixa hora que tot Catalunya s’ha immers en el silenci per condemnar les accions terroristes de Barcelona i Cambrils. Els actes tenien l’epicentre en una concentració a la plaça de Catalunya de la capital catalana, a escassos metres del punt on l’atacant va accedir al passeig central de la Rambla barcelonina.

A diferència de l’acte central, a Molins de Rei han estat cinc i no un els minuts de silenci. Tot seguit, s’ha llegit el manifest unitari que també s’ha llegit a la resta de municipis. L’encarregat ha estat el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, que durant aquests dies és l’alcalde accidental de Molins de Rei

L’acte estava convocat pel mateix Ajuntament i per les entitats municipalistes Associació Catalana de Municipis (ACM) i Federació de Municipis de Catalunya (FMC).

Recomanacions personalitzades