Reparada una fuita de gas provocada per un escapament d’aigua a la Carretera

Una canonada que perdia aigua ha provocat una petita fuita de gas a l’avinguda de Barcelona davant el Parc de la Mariona aquest dijous. A les 10 del matí els veïns han sentit olor de gas. S’ha tallat el subministrament i també l’aigua a la tarda per poder fer la reparació. Fins les 21 hores no s’ha acabat de reparar.

A la tarda la fuita ja estava reparada però els tècnics seguien treballant a la vorera // Jordi Julià

A la tarda els tècnics seguien treballant a la vorera // Jordi Julià

L’olor de gas ha alertat els veïns de l’avinguda de Barcelona de Molins de Rei aquest dijous 17 d’agost al voltant de les 10 del matí, quan els bombers han rebut un avís. S’ha tallat preventivament el subministrament de la zona afectada, situada entre el carrer de la Riera Mariona i el de Juli Garreta, davant el Parc de la Mariona, segons han informat fonts municipals a Viu Molins de Rei.

Fins al punt s’hi han traslladat dues dotacions dels bombers i dos vehicles de la Guàrdia Urbana, que han restringit la circulació. Gas Natural ha explicat a aquest diari que a les 13 hores s’ha procedit a posar la zona en seguretat, la qual cosa ha obligat a tallar el subministrament. Poc abans de les 14 hores, quan s’ha comprovat que no hi havia risc, s’ha desactivat el dispositiu de seguretat, segons l‘Ajuntament.

No han marxat, però, els tècnics de Gas Natural, que han seguit treballant tot el dia. Han detectat que en aquest punt hi havia un escapament d’aigua que hauria provocat una petita fuita de gas. D’aquí l’olor que sentien els veïns.

Al voltant de les 18 hores els tècnics d’Aqualia han hagut de tallar també l’aigua per poder fer la reparació de la canonada que perdia aigua. En aquest cas el tall s’ha allargat una hora aproximadament. Un cop reparada la fuita d’aigua, han pogut començar a treballar els tècnics del gas per poder reparar les seves instal·lacions, que han acabat a les 21 hores. Minuts després, s’ha restablert el servei de gas a tots els veïns, segons l’empresa.

Recomanacions personalitzades