L’aigua calenta al barri de la Granja es talla el 17 i el 18 d’agost

El servei de calefacció i aigua calenta al barri de la Granja estarà tallat el dijous 17 i divendres 18 d’agost per fer tasques de manteniment a la planta de biomassa, que va patir una avaria el passat mes de febrer. 

El barri de la Granja a vista d’ocell // Guillem Fotògrafs

Els pròxims dijous 17 i divendres 18 d’agost, entre les 10 i les 18 hores, el barri de la Granja no tindrà servei d’aigua calenta i calefacció. El motiu: s’han de fer tasques de manteniment en la planta de biomassa que dóna servei a aquesta zona i que va patir una avaria el passat mes de febrer, segons informa l’Ajuntament de Molins de Rei a través d’un comunicat.

“El tall es farà per poder reparar amb la mínima afectació possible pels veïns l’avaria detectada el passat mes de febrer a la planta de biomassa”, afirma el consistori. “El tall permetrà reparar l’avaria”, afegeix.

Segons el govern municipal format per CDC i PSC, tots els veïns afectats, aquells que tenen el servei mitjançant l’energia renovable de la biomassa, han estat avisats a través de SMS i amb cartells als blocs afectats. En tot cas, es pot resoldre qualsevol dubte contactant amb Veolia, empresa encarregada del servei, al telèfon 93 727 91 99.

Recomanacions personalitzades