Bretolada a l’ermita de Sant Pere de Romaní

Apareix una pintada a l’edifici romànic just quan s’està treballant per la seva aclamada restauració. 

Imatge de la pintada a l’ermita de Sant Pere de Romaní // AA.VV Riera Bonet

Els ciutadans de Molins de Rei, a través dels seus impostos municipals, estan pagant 6.500 euros per fer obres de restauració de l’ermita de Sant Pere de Romaní, que vivia en un estat de deteriorament preocupant perquè ha patit, en reiterades ocasions, atacs incívics.

Però els incívics no respecten aquest punt de Molins de Rei ni quan es troba enmig d’aquests treballs de restauració. L’edifici romànic, amb gran valor sentimental per alguns veïns de Molins de Rei, ha tornat a patir una bretolada.

Segons ha denunciat l’Associació de Veïns de la Riera Bonet a través del seu Facebook, han aparegut pintades a l’arc de la porta principal de l’edifici. En les fotografies aportades per l’entitat es pot llegir la paraula ‘Endavant’.

L’Ajuntament de Molins de Rei ja ha començat a treballar per esborrar aquesta pintada, tot i que de moment només ha aconseguit tapar-la parcialment. Segons assegura l’associació, el consistori intentarà fer-la invisible completament. Al mateix temps, es volen instal·lar reixes per evitar que la gent pugui entrar a l’interior de l’ermita.

Recomanacions personalitzades