Bretolada a l’ermita de Sant Pere de Romaní

Apareix una pintada a l’edifici romànic just quan s’està treballant per la seva aclamada restauració. 

Imatge de la pintada a l’ermita de Sant Pere de Romaní // AA.VV Riera Bonet

Els ciutadans de Molins de Rei, a través dels seus impostos municipals, estan pagant 6.500 euros per fer obres de restauració de l’ermita de Sant Pere de Romaní, que vivia en un estat de deteriorament preocupant perquè ha patit, en reiterades ocasions, atacs incívics.

Però els incívics no respecten aquest punt de Molins de Rei ni quan es troba enmig d’aquests treballs de restauració. L’edifici romànic, amb gran valor sentimental per alguns veïns de Molins de Rei, ha tornat a patir una bretolada.

Segons ha denunciat l’Associació de Veïns de la Riera Bonet a través del seu Facebook, han aparegut pintades a l’arc de la porta principal de l’edifici. En les fotografies aportades per l’entitat es pot llegir la paraula ‘Endavant’.

L’Ajuntament de Molins de Rei ja ha començat a treballar per esborrar aquesta pintada, tot i que de moment només ha aconseguit tapar-la parcialment. Segons assegura l’associació, el consistori intentarà fer-la invisible completament. Al mateix temps, es volen instal·lar reixes per evitar que la gent pugui entrar a l’interior de l’ermita.

 • dclosa

  Si hubiesen tenido bien vallada la obra, no hubiese pasado todo eso , ¿Quien és el responsable,político de ese desperfecto ? , Al final todos los responsables escurrirán el bulto como és habitual en ellos, Sólo sirven para cobrar puntualmente a final de mes, Eso sí que lo saben hacer bien y no se olvidan, no… ¿Hasta cuando tendremos que mantener tanto inútil y mamón?

  • Julià Carax

   Ya está el listillo de siempre, que lo sabe todo y tiene solución para todo…! Es bastante insoportable, otrora señora y ahora Sr. Daniel Closa. Por favor, báyase!!!

   • dclosa

    Aquí el único que tiene que irse és usted. Tal como decía Jesucristo : ” La verdad os hará libres” , i lo que yo digo és una gran verdad. Estamos hartos de tantos gobernantes inútiles que no han dado un palo al agua (no han trabajado nunca en la privada) , y sólo hacen bien una cosa, el cobrar puntualmente a final de mes los dineros públicos de nuestros impuestos.