Detingut a Molins de Rei un conductor begut sense un pneumàtic

Els Mossos retenen un veí de Sant Vicenç dels Horts que s’havia donat a la fuga quadruplicant la taxa d’alcoholèmia i sense el pneumàtic anterior esquerre. 

El vehicle sense pneumàtic // Mossos d’Esquadra

Multiplicant gairebé per quatre la taxa d’alcohol permesa, conduint de forma temerària donant-se a la fuga i sense una part d’una roda del seu vehicle. Aquestes són les circumstàncies en les quals els Mossos d’Esquadra van detenir, la matinada del passat dissabte a la B-23 a l’alçada de Molins de Rei, a un conductor veí de Sant Vicenç dels Horts de 35 anys i de nacionalitat espanyola.

Segons explica la policia catalana a través d’un comunicat, els agents van visualitzar un vehicle que circulava “sense el pneumàtic anterior esquerre” al voltant de les 4:00 hores mentre estaven efectuant un control d’alcoholèmia.

Els agents van ordenar-li l’aturada però el conductor no només va fer cas omís, sinó que va intentar-se escapar. “Va conduir de manera temerària, circulant a gran velocitat i realitzant avançaments a diversos vehicles” durant vuit kilòmetres de la B-23 en direcció al Papiol. “Inclús el conductor va donar un cop de volant, arribant a impactar contra el lateral d’un dels vehicles policials”, relaten els Mossos.

El cotxe després de la detenció // Mossos d’Esquadra

Al final, els agents van aconseguir aturar-lo a l’AP-7 a l’alçada del Papiol. El vicentí va donar 0,98 mg/l en el control d’alcoholèmia, quan la taxa permesa és 0,25 mg/l: pràcticament quatre vegades més.

Els Mossos van procedir a la seva detenció per conducció temerària, conducció sota els efectes de l’alcohol i resistència i desobediència als agents de l’autoritat. La mateixa tarda de la detenció, després de passar per comissaria, l’home va ser posat en llibertat a l’espera de la citació del jutge.

Recomanacions personalitzades