Ingrid Caballero guanya tres medalles en gimnàstica de trampolí

La gimnasta molinenca Ingrid Caballero va guanyar la medalla d’or en Doble Mini Tramp i la de plata en Mini Tramp a la final de la Copa Catalana. Al prestigiós Internacional Scalabiscup de Portugal va aconseguir la plata. L’esportista començarà al curs vinent els seus estudis i entrenaments al CAR de Sant Cugat. 

Ingrid Caballero va completar una gran actuació en l'Internacional Scalabiscup de Portugal // Raul Caballero

Ingrid Caballero va completar una gran actuació en l’Internacional Scalabiscup de Portugal // Raul Caballero

La 4a fase de la Copa Catalana de Trampolí va portar bones notícies a la molinenca Ingrid Caballero, del Club Gimnàstica Esplugues Les Moreres, que va aconseguir la medalla d’or en Doble Mini Tramp i la medalla de plata en Mini Tramp. Com que es tractava de l’última fase, també se li van entregar tres copes per premiar la seva actuació en el global de tota la competició: segona en Doble Mini Tramp, segona en Mini Tramp i tercera en Trampolí.

D’altra banda, Caballero va posar el punt final a la temporada participant en l’Internacional Scalabiscup de Portugal, on va guanyar una medalla de plata en la categoria under 16. Aquesta és una competició de màxim nivell en el circuit internacional de la gimnàstica de trampolí -enguany hi han participat 14 països-.

Ingrid Caballero va arribar en setena posició a la final, en la qual només podien accedir les vuit millors classificades. El passat 8 de juliol es va disputar aquest desenllaç amb una actuació pràcticament excel·lent d’Ingrid Caballero, que es va mantenir de forma constant en una digna segona posició que li va valdre la copa.

Ingrid Caballero va començar els seus entrenaments al CAR de Sant Cugat el passat 3 de juliol gràcies a una beca mixta que li ha atorgat la Federació Catalana de Gimnàstica. Això és el preludi de l’inici, el dia 12 de setembre, dels seus estudis i entrenaments al mateix CAR.

Recomanacions personalitzades