El cartell de la Festa Major del 2017 unirà elements festius i icònics del poble

Andrea Fauste ha guanyat el concurs que ha fet l’Ajuntament per escollir el cartell de la Festa Major del 2017. Elements festius i icònics de Molins de Rei apareixen al cartell.

El cartell de la festa major ja ha estat presentat // David Bueno

El cartell de la festa major ja ha estat presentat // David Bueno

La Festa Major de Molins de Rei 2017 va desvelant els seus detalls. Si dimarts Viu Molins de Rei avançava que Impuls Teatre farà el pregó, aquest dimecres s’ha presentat el cartell i també les dates. Andrea Fauste, de Sant Esteve Sesrovires, ha estat l’autora del disseny guanyador del concurs. Es basa en un recull d’alguns dels elements més icònics de la població durant aquestes dates, com són els castellers, els correfocs, el Camell, el confeti i la música.

“El color taronja del cartell reflecteix les activitats diürnes de la festa major i el blau les de la nit”, explica Fauste, que es mostra molt contenta que el seu cartell sigui el de la Festa Major de Sant Miquel del 2017.

La proposta de Fauste és la que més ha agradat al jurat, que ha hagut de valorar un total de set candidatures. Aquesta és la segona ocasió que l’Ajuntament fa un concurs per escollir el cartell de la Festa Major. La guanyadora ha rebut 900 euros com a premi.

El pregó es farà una setmana abans

Sobre el pregó, el president d’Impuls, Dani Pascual, ha avançat que serà un “divertimento”. El regidor de Cultura, Xavi Paz (PSC), ha elogiat que aquest acte “té un caràcter festiu i divertit, i també és participatiu perquè està lligat a les entitats del poble”.

Com a novetat, enguany el pregó s’avançarà una setmana, fins al divendres anterior, el 22 de setembre. D’aquesta manera, quedaran més inclosos en la festa els actes que se solen fer el cap de setmana anterior, amb la tradicional cursa com a principal activitat i en el qual també hi haurà iniciatives per als més petits, entre altres propostes. Tot i així, com és habitual, el tram fort de la Festa Major seguirà sent el cap de setmana següent, just després de Sant Miquel

Recomanacions personalitzades