Rècord de participants de les bases del Molins de Rei CF a la Donosti Cup

Una xifra mai assolida de 73 jugadors de les categories base del Molins de Rei CF es van desplaçar fins al País Basc per disputar la Donosti Cup. Quatre categories van arribar fins a quarts de final. Alberto Martinez, Jordi del Estal i Andreu Margarit deixen la junta directiva del club.

La participació del Molins de Rei CF a la Donosti Cup ha estat una experiència molt positiva per al club i els nens i nenes// Molins de Rei CF

La participació del Molins de Rei CF a la Donosti Cup ha estat una experiència molt positiva per al club i els nens i nenes// Molins de Rei CF

Com ja és habitual des del 2010, una delegació del Molins de Rei CF es va desplaçar fins a Sant Sebastià per participar en la Donosti Cup. En aquesta ocasió, un total de 73 jugadors de sis categories de nens i nenes del club molinenc van oferir la millor versió d’ells mateixos, i no els va anar gens malament. Quatre equips van arribar fins a quarts de finals, com és el cas del cadet juvenil femení, que finalment va perdre contra l’equip Promesas del Norte en un partit d’aquesta fase que es va disputar al camp del Real Unión Club d’Irún, un equip històric de futbol.

Tampoc es va quedar enrere el benjamí masculí, que després d’aconseguir plantar-se a quarts de final va perdre contra el Kostkas, un equip basc. Dos alevins masculins van fer una bona actuació, i és que un va aconseguir arribar fins a vuitens de final i l’altra fins a setzens de final.

A banda d’aquestes categories, que són les que van quedar més ben classificades, les altres dues van jugar en la fase de consolació i van perdre el primer partit. És el cas d’un aleví masculí i l’infantil femení, però des del Club valoren molt positivament la seva tasca i eren plenament conscients que “per edat i composició dels equips no arribarien gaire lluny”, explica Alberto Martínez, secretari de la junta directiva del Molins de Rei CF.

La Donosti Cup és una cita important per als nens i nenes del Molins de Rei CF // Molins de Rei CF

La Donosti Cup és una cita important per als nens i nenes del Molins de Rei CF // Molins de Rei CF

La xifra de participants de Molins de Rei ha estat la més elevada de tota la història, i pel club això és un símptoma de l’interès que tenen els jugadors per participar en la Donosti Cup, fins i tot “s’ha convertit en una cita obligada de l’any que tots els nens i nenes esperen amb ganes”. A més, enguany “ha estat una experiència molt positiva perquè tot ha sortit rodó, va fer bon temps, no hi va haver cap problema i alguns nens es van emocionar molt”, exposa Martínez.

Relleu a la junta del club

Els tres membres de la junta directiva del Molins de Rei CF que han estat els responsables d’organitzar la participació a la Donosti Cup des del principi han anunciat que deixen el seu càrrec dins de la junta. Així doncs, Alberto Martinez, Jordi del Estal -que també ha estat vicepresident esportiu del club- i Andreu Margarit deixen la direcció de l’entitat esportiva, però hi continuaran vinculats d’altres maneres. Els tres s’han anticipat a les eleccions que tindran lloc a la primavera del 2018 i que serviran per triar la nova junta.

Des que el Molins de Rei CF va començar a participar en la Donosti Cup el 2010, hi han assistit més de 300 nens i nenes del poble. “Fa set anys vam apuntar-nos per primera vegada perquè ens van posar moltes facilitats, i amb els anys els nens s’han animat cada vegada més i aquest any hi hem portat dos autocars”, explica Martínez.

Recomanacions personalitzades