Cap de setmana de música metal, cinema a la fresca i una exposició fotogràfica

Música metal per als amants d’aquest gènere musical, la projecció de la pel·lícula ‘Aliados’ i una exposició dedicada a l’escriptor Roa Bastos a l’Agrupació Folklòrica de Molins de Rei són les propostes del cap de setmana del 14 al 16 de juliol a Molins de Rei.

Si voleu aprofitar l’estiu al màxim gaudint de diverses propostes culturals que tenen lloc a Molins de Rei, a continuació us les presentem:

1. Escoltar música metal

L'edició de l'any passat del festival amb el grup Centinex // Metal Defenders

L’edició de l’any passat del festival amb el grup Centinex // Metal Defenders

Aquest cap de setmana continua la música a Molins de Rei. La proposta del dissabte arriba de la mà dels Metal Defenders i el festival que organitzen amb el nom ‘Move your fucking brain extreme fest’. Un total de deu grups s’encarregaran de posar música durant 12 hores. Algunes de les formacions de metal extrem que passaran per l’escenari són Beheaded, Cancer, Absu i Pighead, entre d’altres.

La cita tindrà lloc a l’avinguda de Collserola a partir de les 16 hores del dissabte 15 de juliol. L’entrada és gratuïta. 

2. Veure una pel·lícula d’amor en un context de guerra

Una història d’amor situada enmig d’un entorn bèl·lic com és el de la Segona Guerra Mundial. Aquest és el context de la pel·lícula “Aliados”, que es projectarà aquest dissabte dins del cicle de ‘Cinema a la fresca’. Brad Pitt i Marion Cotillard encapçalen el repartiment d’aquest film que se situa a Londres.

La projecció començarà a les 22 hores a la Pista de La Peni. L’entrada per a aquesta sessió del dissabte 15 de juliol té un cost de 4€.

3. Conèixer la vida de l’escriptor Roa Bastos 

L'exposició dedicada a Roa Bastos // David Bueno

L’exposició dedicada a Roa Bastos // David Bueno

Fins aquest diumenge encara sou a temps de visitar l’exposició que organitza l’Associació de Paraguaians dedicada a l’escriptor Roa Bastos. Si aneu a l’Agrupació Folklòrica de Molins de Rei, ‘l’Agrupa’, podreu veure un conjunt de fotografies fetes per Lea Rodas que mostren tres facetes diferents de la vida del guanyador del premi Cervantes de l’any 1989.

L’exposició es pot visitar a l’Agrupació Folklòrica de Molins de Rei el divendres i dissabte de 18 a 20 hores i el diumenge de 12 a 14 hores.

Recomanacions personalitzades