El Club Gimnàs Molins de Rei participa al Campionat d’Espanya després de guanyar la Lliga Ibèrica

16 gimnastes del Club Gimnàs Molins de Rei s’han desplaçat fins a Valladolid per participar en el Campionat d’Espanya. L’entitat es va proclamar guanyadora de la final de la Lliga Ibèrica.  

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Arriba la recta final de la temporada de gimnàstica, i les noies del Club Gimnàs Molins de Rei fan l’últim esforç en les diferents competicions on estan participant. Aquest dilluns s’han desplaçat al Campionat d’Espanya que es disputa a Valladolid, amb la participació de 16 gimnastes de la població.

D’altra banda, les noies han participat en moltes competicions les últimes setmanes. És el cas de Xenia Coronas, Maria Cobler, Fiona Serra, Olga Romero, Sara Chacón, Silvia Chacón i Mireia Rodríguez, que es van proclamar campiones de la final de la Lliga Ibèrica que va tenir lloc a Vic. A més, el Club Gimnàs Molins de Rei va assistir a la Final del Campionat de França, on Silvia Chacón i Olga Romero van aconseguir la sisena posició de la categoria 10-13 anys.

Una altra competició que els ha dut bones notícies és la Copa Catalana. En la final van participar-hi vint gimnastes de Molins de Rei. Ivette Roig va aconseguir la medalla de plata en la disciplina de barra de la categoria E4, mentre que Ariadna Soriano es va proclamar guanyadora de la classificació general de la categoria P1A -va ser primera en la prova de salt i segona en la barra d’equilibris-. Fiona Serra i Eva Vilanova van quedar subcampiones de les seves categories, P4 i N2, respectivament.

Aquesta final va anar precedida, un dies abans, per la tercera fase de la Copa Catalana, que va ser un èxit per les gimnastes de Molins de Rei que formaven l’equip de la categoria E4 -Greta Manzanos, Laia Suñé, Marta Ruda i Ivette Roig-, que per tercera vegada consecutiva van aconseguir la tercera plaça en la classificació per equips.

 

Recomanacions personalitzades