La PARM denuncia la falta de voluntat de l’Ajuntament per construir una residència

La plataforma a favor de la construcció d’una llar d’avis assegura que s’ha reunit amb la Generalitat i que el Govern català diu que en cas que Molins de Rei tingués l’edifici construït cediria les places sense problema. 

L’acte de la PARM // Jose Polo

Discrepàncies evidents entre les versions de l’Ajuntament de Molins de Rei i la Plataforma d’Afectats per la Residència de Molins de Rei (PARM) sobre les possibilitats que el municipi tingui, després de molts anys d’espera, una nova residència.

Mentre el govern municipal format per CDC i PSC assegura que està a l’espera que la Generalitat de Catalunya concedeixi places públiques a Molins de Rei per construir un nou edifici, des de la PARM indiquen que és la Generalitat qui està esperant que s’aixequi la nova residència per adjudicar les places.

La PARM ha fet públic en una xerrada que s’ha reunit en més d’una ocasió amb el secretari del departament d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Francesc Iglesies. El número dos de la consellera Dolors Bassa ha informat, segons la PARM, que les places no són el problema. A més, insta l’Ajuntament a construir la nova residència per tal d’adjudicar les places necessàries, un mínim de 50.

Uns contactes que s’haurien produït, segons la PARM, abans i després de les últimes informacions de l’Ajuntament, on es torna a afirmar que s’està a l’espera de l’adjudicació de places per fer la residència.

“Abans de fer pública aquesta informació durant la xerrada hem consultat amb Iglesias si podíem fer pública la informació i ens ha dit que sí”, han indicat els portaveus de la PARM durant l’acte celebrat a la seu de la revista El Llaç després de l’últim comunicat de la sociovergència

“Està molt bé que es facin notes de premsa però volem compromisos clars”, s’assegura des de la plataforma. “Ja està bé de dir mitges veritats”, sentencien. “S’omplen la boca que som el millor poble del Baix Llobregat”, han dit irònicament. A més, afegeixen que si la Generalitat ha lliurat només sis places recentment és perquè l’Ajuntament n’ha demanat només sis, quan el govern ha fet públic que aquesta xifra no és la que desitjava.

El públic assistent s’ha anat indignant a mesura que anaven escoltant les explicacions de la PARM, que ja ha recollit més de 5.000 signatures en la recollida d’adhesions més important dels últims anys a Molins de Rei superant les 3.833 signatures del moviment a favor de la incorporació a la zona 1 de transport públic.

Viu Molins de Rei s’ha posat en contacte amb la Generalitat de Catalunya perquè expliquin la seva versió dels fets. Tot i que el 21 de juny la conselleria d’Afers Socials i Families va assegurar que estava recollint tota la informació, encara no s’ha rebut la resposta.

Recomanacions personalitzades

  3 comments for “La PARM denuncia la falta de voluntat de l’Ajuntament per construir una residència

  1. dclosa
    28/06/2017 at 11:54

    Vaya sarta de mentirosos esos de CiU , y en especial el Casals , No vamos bien con tantas mentiras, Se les vé mucho el plumero… y más el del nuevo “delfin” y candidato ( sin oficio ni beneficio) de CiU a la alcaldia de Molins de Rei en las próximas elecciones municipales, Menos mal que Casals dijo que no será, y de que no quiere volver a ser alcalde, que quiere dejar la “patata caliente a otros” , y el Ramón está ilusionado, con sus 2 años cobrando su sustancioso sueldazo que no cobrarìa ni en broma en la privada…, pero… solo piensa chupar del bote y quedarse 8 años. El mismísimo Ramón Sanchez ha confirmado en la Radio Municipalista Municipal , el lunes 19, de que él será el candidato. El bodrio de los paneles solares del anterior tripartito ERC(Romeu) + ICV(Arcas) + CIU(Marti + Casals) , por la flojera del actual y la anterior, del gobierno de CIU en 6 años se sometera a consulta popular como se hizo con la carretera, y los containers de basuras enterrados serán suprimidos (¿el sopar dels idiotes o el negocio de los inéptos ?). El Consejo de Seguimiento de la Crisis tal alardeado por CIU : Una estafa ; El ROM (Ram , ram, pata-plam….).otro fracaso más de la flojera de CIU , etc , etc.
    La Nota de premsa de la Residéncia , otra sarta de mentiras más, ahora les han adjudicado 6 plazas nuevas para los abuelos en el 2017 , quieren crear una comisión ( si no quieres resolver un tema, crea una comisión…) hasta el 30 de septiembre, para hablar de las otras 44 plazas y hasta 50, del año 2018 y 2019, y si habrá “temporalidad” (¿) o no, pero primero los de la Gene. deben enseñar la patita , “el convenio” y si és blanca o és negra , se hará la residéncia o no. . Si el dia 2 de octubre , l’ Ajuntament no ve la patita , tendremos un “problema”. De momento , la Gene les contradice, y dice que si Molins de Rei tingués l’edifici construït cediria les places sense problema, després de molts anys d’espera, d’una nova residència. “Els de CIU sols fan notes de premsa y sortir a la foto, però no compromisos clars”, “Ja n’hi ha prou de CIU de dir mitges veritats”, i “S’omplen la boca en dir de que som el millor poble del Baix Llobregat i no n’hi ha cap altre governat pitxor”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *