Un incendi en un canyissar obliga a tallar l’autopista

Crema una zona de vegetació entre la B-23 i la C-1413, fet que obliga a tallar un carril de circulació de l’autopista. Bombers i ADF Puigmadrona Olorda controlen el foc ràpidament. 

Imatge de l’incendi // ADF

Un incendi a l’espai entre la B-23 i la C-1413 ha obligat a tallar un carril de l’autopista aquest dijous al voltant de les 16 hores de la tarda. Segons han informat fonts municipals a Viu Molins de Rei, s’ha cremat un canyissar en l’àrea de vegetació que separa aquestes dues vies.

Tot i que la columna de fum ha estat clarament visible des de molts punts de Molins de Rei, aquestes mateixes fonts afegeixen que la zona afectada no és molt extensa.

Ràpidament, un dispositiu dels Bombers de la Generalitat amb la col·laboració de l’ADF Puigmadrona-Olorda s’ha desplaçat al lloc dels fets. Poc més d’una hora després, l’incendi ja ha estat completament controlat, tot i que l’ADF ha estat durant més temps remullant la zona.

L’incident, que de moment té causes desconegudes, ha obligat a tallar un carril de circulació de l’autopista creant problemes de mobilitat a la sortida de Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades