Un incendi a Can Campmany crema 250 metres quadrats de vegetació

Sis vehicles i dos helicòpters dels Bombers, juntament amb les ADF de cinc poblacions del Baix Llobregat, han col·laborat en l’extinció d’un incendi forestal a la zona de Can Campmany, a Collserola, aquest diumenge.

L'incendi ha cremat 250 hectàrees a Can Campmany // Pere Royo

L’incendi ha cremat 250 hectàrees a Can Campmany // Pere Royo

250 metres quadrats de vegetació han cremat aquest diumenge 18 a Molins de Rei, a la zona de Can Campmany, dins el Parc Natural de la Serra de Collserola. Per evitar la propagació del foc en primera instància, fins a l’arribada dels bombers, han col·laborat cinc ADF de diferents zones del Baix Llobregat: Puigmadrona-Olorda -corresponent a Molins de Rei-, Vallirana, Torrelles de Llobregat, Sant Cugat del Vallès i Sant Feliu de Llobregat.

Per part dels Bombers, han participat en l’extinció sis vehicles i dos helicòpters. També s’han traslladat fins a la zona els agents rurals, la Guàrdia Urbana de Molins de Rei i els Mossos d’Esquadra, així com l’alcalde, Joan Ramon Casals.

Recomanacions personalitzades