Els Matossers obtenen els millors resultats de la temporada en una actuació “èpica” a Cerdanyola

La colla castellera de Molins de Rei ha fet a Cerdanyola la millor actuació en el que porta de temporada. Un 3 de 7, un 4 de 7 i un 5 de 6 construïts sota un sol de justícia la van convertir en una actuació “èpica”.

Després de molt d'esforç els Matossers van aconseguir descarregar a Cerdanyola el 4 de 7 // Matossers de Molins de Rei

Després de molt d’esforç els Matossers van aconseguir descarregar a Cerdanyola el 4 de 7 // Matossers de Molins de Rei

Ja havien tingut una actuació èpica sota la pluja, i ara en sumen una altra sota el sol. Aquest diumenge, en plena onada de calor i sota un sol de justícia, els Matossers de Molins de Rei han aconseguit superar les dificultats i conformar “la millor actuació, de moment, de la temporada”, segons la colla.

Cerdanyola del Vallès va ser l’escenari de l’actuació. Els castells que hi van portar els marró argila van ser un 3 de 7 -set pisos i tres persones per pis-, que van descarregar sense cap mena de problema.

A la segona ronda, els molinencs van intentar posar una persona més per pis i fer un 4 de 7. No ho van veure clar i es va quedar en un intent desmuntant. Van tornar a provar-ho i van acabar aconseguint descarregar-lo “d’una manera èpica i formidable”, asseguren els Matossers. I és que no va ser fàcil: els castellers situats tant a la pinya com al tronc van treballar per aguantar fins al final una construcció que s’esfondrava però que va acabar aguantant. “Va quedar clar que entre totes i tots es poden fer coses molt grans”, afirmen els castellers.

Menys problemes hi va haver amb el 5 de 6, format per un 3 de 6 i un 2 de 6, descarregats sense cap dificultat. D’altra banda, l’actuació va començar i acabar amb dos pilars de 4. No obstant, un dels dos pilars de comiat no es va arribar a carregar perquè els nens no ho veien clar.

Companyia de l’altra banda del riu

Els van acompanyar els Castellers de l’Adroc, de dos pobles veïns de Molins de Rei de l’altra banda del riu: Pallejà i Sant Andreu de la Barca. No van tenir tanta bona ratxa: només van descarregar un 3 de 6, ja que a la segona i a la tercera ronda van intentar sense èxit fer 4 de 6, que van quedar en intents desmuntats. També van fer un pilar de 4 per a la benvinguda i per al comiat.

Amb ells, els amfitrions, els Castellers de Cerdanyola, que van fer un 3 de 7, un 3 de 7 amb agulla i un 4 de 7. Van obrir amb un pilar de 4 i per tancar van fer un pilar de 5 i un altre de 4.

La propera actuació dels Matossers de Molins de Rei serà d’aquí a dues setmanes. Serà el diumenge dia 2 de juliol a Gavà, amb motiu de la Diada de Sant Pere.

Recomanacions personalitzades