Dos anys per millorar la vila!

Eduard Suárez (ERC)

Som a l’equador del mandat municipal. Això vol dir que tenim dos anys per poder revertir alguns dels problemes estructurals greus que tenim a la vila. Aquest sens dubte és el repte que, com a regidors del poble, ens hem marcat al grup municipal d’ERC. Ho fem amb la mateixa il·lusió i ganes que el primer dia però sabent que tenim al davant un mur que no escolta o, dit d’una altra manera: un pacte de govern (CIU+PSC) o, en aquest cas, d’interessos que no ens entén. La veritat és que no ens entén perquè viuen en una realitat paral·lela.

Tots ens sentim orgullosos de Molins de Rei però és cert que està deixada i bruta, ens cal un canvi urgent de la neteja sobretot els cap de setmana. M’ho heu sentit dir molts cops: un vila neta fomenta el comerç i dóna sensació de seguretat i ara que arriba la calorada tornarem a patir les pudors i olors sense que es faci res per solucionar-ho.

Veurem també un nou debat que es produirà amb la nova biblioteca que s’anunciarà a bombo i plateret unes quantes vegades. Estigueu preparats per veure la competició de tallar cintes entre en Ramon Sánchez, relleu a dit de l’actual alcalde, i en Xavi Paz… n’hi haurà per donar i per vendre: visites d’obres, jornades de portes obertes i un llarg etcètera de propaganda institucional pagada entre tots. Això sí, cap debat ciutadà seriós de què es fa amb la nova centralitat de la vila, què es fa amb la plaça del Molí que s’ubicarà als baixos de l’edifici. I sobretot, vejam si algú de forma valenta parla clar d’una vegada: i si traiem les plaques fotovoltaiques i dissenyem un espai de joc infantil? Un lloc d’esbarjo amb ombres?  Fins i tot, una plaça que sigui referent cultural del poble? Aprofitarem l’estrebada de la nova biblioteca per repensar la plaça del Molí? O deixarem allí unes plaques que no hi fan res, uns contenidors deixats i plens de brutícia i una grava al terra en forma de plaça dura? Volem una plaça del Molí més humana i ara és el moment de parlar-ne. Parlar-ne vol dir fer un debat públic i obert sense por ni prejudicis, n’hem de ser capaços.

I el que per ERC és el més important: podem garantir drets als nostres conciutadans? I això vol dir pagar els serveis públics municipals ja siguin escoles bressol o equipaments esportius o serveis socials en funció de la renda? Qui més té paga més i qui menys té menys paga…

Així doncs, amb tot això sobre la taula es al què ens dedicarem els dos anys vinents. Això sí, a la manera republicana, que no és altre que parlant clar i sempre sempre intentant arribar a acords.

Eduard Suárez és regidor d’ERC a l’Ajuntament de Molins de Rei

  • Marc

    Et recordo que les plaques solars es van posar en el govern del sr. Arcas i Puntes. Cal fer memoria i veure que ERC era participep del govern, pero per segons que ens n’oblidem…

  • dclosa

    Sr. Suarez, ante todo, y con tantas solicitudes que le he hecho aquí por el mismo medio , al ser usted un ciudadano nuevo en su formación, debería , ante todo, informar a la ciudadanía de quien és usted : su estado civil, si está casado o no, si tiene hijos o no, si paga el recibo del agua o vive en casa de sus padres, y si aparte de los 380€ que se ensaca cada mes por el simple hecho de ser regidor, en qué trabaja, si lo mejor que ha hecho en la vida es tener hijos y así poder parlamentar en las APAS, si se ha dado cuenta de los baches en el pavimento delante de su casa , etc. o solo se entera de alguns dels problemes estructurals greus que tenim a la vila.
    Tots ens sentim orgullosos de Molins de Rei però és cert que siempre recurrimos a la facilona de que : està deixada i bruta, ens cal un canvi urgent de la neteja sobretot a les borratxeres dels cap de setmana Es de EGB y lo sabe una criatura que : un vila neta fomenta el comerç i dóna sensació de seguretat i amb la calorada tornarem a patir les pudors dels containers i lesolors de les fritangues i l’Ajuntament sembla que no faci res per solucionar-ho.
    Ara ERC , després de donar la seva conformitat total al projecte, vol fer un debat de la nova biblioteca que s’anunciarà a bombo i plateret? , Ara que els libres son digitals i no es requereix espai de 3.500 m2? Ara ERC-Molins vol una plaça del Molí més humana i ara és el moment de parlar-ne.? , I els panels solars que van posar ells? , Això son els drets dels conciutadans? Això vol dir , fer de montoro, i pagar els serveis públics municipals ja siguin escoles bressol o equipaments esportius o serveis socials en funció de la renda i fer de Guillerm Tell de ERC-Molins : Qui més té paga més i qui menys té menys paga… Això es tot , a part de cobrar els 3 x 380 € mensuals dels regidors de ERC , el que por oferir ERC-Molins, el parlant clar i sempre sempre intentant arribar a acords amb es que no hi volen arribar a cap? , Poca cosa és !!