El Cèltic Bàsquet Molins de Rei torna a Copa Catalunya

Només una temporada després del descens, l’equip de Jesús Fernández guanya el títol de lliga i queda segon en el Top4 de Primera Catalana.

L’equip celebrant l’ascens // CB Molins de Rei

El descens de la temporada passada va ser dolorós. Però el Cèltic Bàsquet Molins de Rei va apostar llavors per la calma mantenint l’entrenador, Jesús Fernández, i retocant només alguns aspectes clau dels jugadors que conformen la plantilla. Un any després, els molinencs celebren el retorn a Copa Catalunya.

“Hem tingut la sort de poder mantenir gairebé tota la plantilla”, explica a Viu Molins de Rei el capità de l’equip, Miquel Sànchez. “Seguim sent un equip jove, però ja no tant, i a més hem competit amb el bagatge d’haver estat l’any passat a Copa Catalunya”, afegeix. Amb tot, el curs ha estat “molt bo” i s’ha aconseguit l’objectiu marcat a principis de temporada: l’ascens.

El seu domini ha estat molt clar. Només en dues jornades han compartit el lideratge del seu grup amb un altre equip. La resta de la competició han estat líders en solitari. “Molts partits hem aconseguit resultats amplis però s’ha sabut patir quan s’havia de patir”, resumeix el capità. Tot i això, també han passat per moments complicats com la lesió del pivot Ferran Mola, que des de l’octubre no trepitja les pistes i tornarà, a poc a poc, la temporada vinent. Un altre pivot, el jove Marc Suñé, ha estat “el dominador” de la categoria i “donarà molta guerra a Copa”, segons assegura Sánchez.

Després de ser campions del seu grup, l’equip ha disputat el Top4 de Catalunya de la seva categoria. Després de superar l’Ademar de Badalona a les semifinals, han perdut en la final contra el Martinenc de només tres punts (73-76). Amb tot, han estat el segon millor equip de tots els de Primera Catalana.

Un retorn que “pinta bé”

Tornar a Copa Catalunya és, novament, un repte per a l’entitat. Un jugador important durant les últimes temporades, Ferran Angulo, marxa per motius físics i d’estudis. El club ha fitxat dos homes que viuen a Molins de Rei, veterans amb experiència en aquesta categoria i en superiors: Félix López i Guillem Pedreny.

“Ens ha sortit una bona jugada perquè aconseguim el que ens va faltar l’any del descens, experiència”, valora Miquel Sánchez. “A més, son dos jugadors molt anotadors”, afegeix el capità sobre les noves incorporacions. “Tot pinta bé, mantenint el gruix de l’equip”, creu el capità.

Recomanacions personalitzades