La 3a Shopping Night de Molins de Rei, en imatges

Els carrers del centre de Molins de Rei s’han tornat a omplir en la tercera edició de la nit de compres al carrer, celebrada dissabte 10 de juny. Viu Molins de Rei la permet reviure gràcies a la col·laboració de Guillem Fotògrafs

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

 • dclosa

  Los desfiles de moda en Pza. Catalunya ha sido un gran éxito , sólo faltaría que los del Ajuntament hubiesen pensado (cosa cada vez más difícil) y hubiesen habilitado unas sillas para la gente mayor, – aún las viejas de madera – delante del escenario, en deterimiento al espacio-negocio de los bares.
  The Roof y Entreplats , lleno total.
  La tapas del Mercat : Una estafa , con elevados precios, sin poner la descripción de los productos y los pesos de las cosas, la desorganización fue total y evidencia el individualismo y egoismo de los paradistas que esperan, como siempre, que los de l’Ajuntament se lo haga todo. Falta de sillas y la gente echada por los suelos. Los mozos del Mercat – como siempre- estaban de manos cruzadas y los manteles de papel no los reponía nadie, llegando a ser las mesas un espacio asqueroso. El bar del mercat una estrella = 2 € , Todo ello dió una mala imagen de Molins de Rei
  El nivel de ventas de los comercios a la baja, no superó las del 2016

  • Anna

   Hola gran senyor !!! Els seus comentaris són ridículs, el mercat a triunfat com mai, els operaris han fet la feina ben feta, l’ajuntament ha donat el seu suport a tot el comerç de molins de rei i al mercat, perquè és el que li toqué fer i u ha fet bé, suposo que aquets comentaris sensa cap fonament són per ressentiment al nostre mercat, poble o ajuntament, no u ser i tampoc m’interessa, però la opinió que té sobre el shopping night d’aquest any, que per mi és pur verí, no és real, ha sigut un plaer poguer participar-hi. I en quant a preus i serveis al mercat millor no podien ser. Espero l’any que bé su miri amb més bons ulls.

   • dclosa

    Bueno, bueno señora meva,… no ens pugem per les parets, encara, ….En primer lloc, no sé com tinc de pendre’m això de “gran senyor” i de si soc mascle o femella … En segon lloc, tampoc no entenc el que vosté considera per “ridícul” d’una crónica breu i objetiva de el que vaig veure i del que vaig provar, i que faría qualsevol persona visitant i independent a aquesta malatissa endogamia de gent de Molins de Rei o de la Palma de Cervelló que no admeten crítiques de cap tipus, i de que es creuen que son els “putos amos” de Molins de Rei o els “putos amos” del Mercat Municipal. El Mercat Municipal és municipal i és de tots, i entre tots el vam pagar al seu dia. Respecto la seva opinió, i li demano també que respeti la meva, de que segons vosté, “el Mercat a triunfat com mai” , No posso en dubte de que els operaris han fet la feina que els hi toca fer, segons el conveni, i ni una coma més ni menys, pero… feina ben feta a l’event de les tapes al Mercat , deixant les taules amb les estovalles brutes , i la gent pel terra per falta de cadires?, No. Senyora meva No, No posso en dubte de que l’Ajuntament – que ho som i ho paguem entre tots – ha donat el seu suport a tot el comerç de Molins de Rei i als paradistes del Mercat que han volgut participar-hi, perquè és el que li toca fer i que segons vosté, creu que ho ha fet bé, i no admet crítica. No li admeto que em digui que “aquets comentaris sensa cap fonament” no tinguin fonament, i si vol , li puc ensenyar fotos i vídeos que vaig gravar, i molt menys que digui, – i és totalment gratuit – de que són per “ressentiment al nostre Mercat, al poble ( que és vila) i a l’Ajuntament”. Crec que vosté en el seu escrit, s’ha deixat portar per un impuls repentí , i que de no ser així , és que neçessita anar al “loquero” . La meva opinió al Viu Molins que tinc sobre el Shopping night d’aquest any és una minsa part de l’informe que tinc en global, i discrepo totalmet amb vosté de que una opinió constructiva, com la meva, “és pur verí “ . ixò no és real ni objetiu. Me’n al•legro per vosté, de que li hagi sigut un plaer poguer participar-hi i de que hagi fet una bona caixa, que per cert, s’ha fet sense l’emissió de tiquets de venda tal com marca la Lei de Comerç (tot amb negre o amb B, segons ho vulgui dir), Me’n al•legro també de que cregui que en quant a preus i serveis al Mercat, millor no podien ser, Discrepo . Certament, si deu vol i es fa, l’any que bé hi tornaré i si els de Viu Molins m’ho permeten, donaré de nou també la meva opinió, ni més ni menys, amb els meus bons ulls, i que deu mel’s conservi.
    No he vist, ni he sentit – excepte TV-Molins, que pago, però que no la sintonitzo a Buenavista – als mitjans de comunicació locals, cap article, ni cap programa , ni cap opinió, ni a través de la nostra flamant Radio Municipal de Molins de Rei, ni el dilluns al programa “preguntes (sense preguntes) al senyor alcalde” del Bon dia i bona hora, ni a les tertulies del mateix programa a lo llarg de tota la setmana. Els silencis parlen per sí mateixos….

    • Farts

     Fins quan haurem d’aguantar la merda que vomita cada dia en aquestes pàgines, dclosa?

     No té altra feina a fer que destruir?

     • dclosa

      Aquí, de la forma en que s’expressa, l’única merca és vosté, i tindà que aguantar molt , encara.

     • dclosa

      digo … “merda”