L’Associació de Veïns de la Pau i Riera Nova renova la junta i els estatuts

Àlex Herrero seguirà presidint l’Associació de Veïns de la Pau i Riera Nova, amb una junta renovada. També han aprovat nous estatuts i han decidit quin dels dos barris va primer en el nom. 

La nova junta de l'Associació de Veïns // AV La Pau i Riera Nova

La nova junta de l’Associació de Veïns // AV La Pau i Riera Nova

Els veïns dels barris que envolten el cementiri -La Pau a la part baixa i Riera Nova a la part alta- tenen nova junta, tot i que mantenint l’anterior president, Àlex Herrero. Rosa Palau és la nova vicepresidenta juntament amb vuit persones més que conformen el nou equip. El seu objectiu és “treballar amb empenta i il·lusió per satisfer les demandes de tots els veïns i veïnes de La Pau i Riera Nova i, d’aquesta manera, millorar Molins de Rei”, assegura la junta en un comunicat.

El nou equip es va triar en una Assemblea General Extraordinària el 22 de març. Un mes després, el 10 de maig, es van votar dos altres elements fonamentals de l’Associació de Veïns: els estatuts i el nom.

Es va preguntar als veïns quin dels dos barris anava primer al nom de l’entitat. Amb 29 vots a favor, va guanyar el nom que hi havia fins ara: ‘Associació de Veïns La Pau i Riera Nova’. Posar primer el barri de la Riera Nova, per contra, va obtenir 11 suports. A més a més, les noves normes de funcionament de l’entitat es van aprovar amb 40 vots a favor i un en contra. Van votar 41 persones de les 140 que hi tenien dret.

Recomanacions personalitzades