El “Pa amb oli solidari” recull 1.641 euros per Proactiva Open Arms

140 persones participen en la vuitena edició de la iniciativa solidària que enguany ha ajudat l’ONG dedicada al salvament de refugiats. 

Imatge del sopar // Càritas

1.641 euros. Aquesta és la xifra recollida durant la vuitena edició del “Pa amb oli solidari”, la iniciativa solidària organitzada per Càritas Interparroquial de Molins de Rei consisteix en un sopar auster – per això aquest nom – i que engany s’ha celebrat divendres 2 de juny.

Els diners recollits han estat destinats a l’ONG Proactiva Open Arms, que es dedica al salvament de refugiats. Un dels seus voluntaris, Albert Font, ha estat present en el sopar, que s’ha realitzat en el menjador del col·legi Manyanet.

L’acte també ha comptat amb la presència de membres de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat i del col·lectiu Molins de Rei Acull. Les dues entitats han explicat com intenten millorar la situació dels refugiats.

El sopar, on també han estat presents diferents regidors i l’alcalde del municipi, ha estat possible gràcies a la col·laboració altruista de diversos comerços de Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades