El Nimbin reivindica els menús de migdia mantenint l'”esperit aventurer”

[Contingut patrocinat]

El restaurant referent de la cuina de fusió se “sacrifica” als migdies amb el seu menú, que permet degustar els seus plats a un preu més assequible. L'”esperit aventurer” del Nimbin es manté intacte, ara més oberts a la plaça del Palau.

És possible gaudir del Nimbin amb llum de dia i amb menú de migdia

És possible gaudir del Nimbin amb llum de dia i amb menú de migdia

El restaurant Nimbin ja s’ha convertit en una referència de la cuina de Molins de Rei i del Baix Llobregat, amb molts visitants que vénen de fora. El local, ambientat amb una decoració molt cuidada amb tocs orientals i mig fantàstics, potser fa que molts l’associïn a les nits. Però, des de fa uns mesos, el Nimbin també és un lloc on anar a dinar i, a més, més barat.

“Ens estem sacrificant al migdia ajustant els preus al màxim”, diu eRubén, un dels socis del local i cuiner. El menú de migdia costa 13 €, i inclou plats que es poden trobar a la carta de les nits però també altres que fan especialment. “Tot i el preu, mantenim els detalls de fusió que ens caracteritzen, i sobretot buscant sempre la màxima qualitat possible”, explica l’altre soci, David, que s’encarrega de la sala.

Es pot dinar amb el menú o amb la carta

Es pot dinar amb el menú o amb la carta

Fer els menús és una més de les innovacions que van fent constantment: se’ls podria definir com uns culs inquiets. Un altre exemple d’això és l’última incorporació que han fet a la carta, pensant en el vermut: una part dedicada al Delta de l’Ebre, amb cargols de mar, musclos o tallarines que cultiva expressament per a ells un ‘pagès de mar’, en Santiago que viu a Deltebre, per assegurar-se que tenen la millor qualitat.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Fotos realitzades per Maria Jose

“Treballem amb productes de la terra, d’aquí, i intentant tenir el mínim d’intermediaris”, remarca David, que considera que aquest és un dels seus trets diferencials. També ho traslladen al vi, amb un 90% de la carta formada per vins catalans.

La resta de la carta també ha anat canviant constantment, i en algunes ocasions de forma radical. Res recorda ja ara al que era quan van començar: un lloc de kebabs i entrepans libanesos. “Apostem per la cuina de fusió, que uneix la catalana amb menjars d’altres punts del món, especialment els asiàtic”, assegura Tito, responsable de cuina conjuntament amb Rubén.

Oberts a “la millor plaça de Molins de Rei”

La terrassa dóna a la plaça verda del pati del Palau

La terrassa dóna a la plaça verda del pati del Palau

Una altra novetat recent és el canvi del centre de gravetat. Si van començar amb la porta al carrer de Rafael Casanova, l’obertura de l’exitosa plaça verda del pati del Palau ha fet que la terrassa sigui un dels punts forts -no previst- del local. “Estem molt satisfets amb el canvi. Ara donem a la millor plaça de Molins de Rei. Pots dinar a la terrassa ara que ve el bon temps, o tenir als nens jugant mentre fas el vermut”, destaca Toni, que porta la sala conjuntament amb en David.

Costa definir què uneix els plats de la carta, però el responsable de la sala ho té clar: “L’esperit aventurer, de conèixer món, de provar coses noves i experimentar altres textures i sabors”. De fet, és el que els mou a ells, ja que va ser aquest esperit el que va fer néixer el Nimbin: tot va sorgir d’un viatge que van fer David i Rubén. Austràlia, Indonèsia o Tailàndia van ser alguns dels països que van visitar.

L’obertura de mires que els va representar aquella experiència és el que volen que sigui el Nimbin. També per a ells: per això canvien la carta dos cops l’any, per no avorrir-se. També la canvien per evitar que la gent vingui a menjar un plat concret -tot i que hi ha molta gent enamorada d’algun plat que els hi suplica- però el que volen és que la gent hi vagi perquè li agrada l’estil de vida del Nimbin.

Recomanacions personalitzades