Cap de setmana de cabaret/cançó, teatre fantasmagòric i cursa de muntanya

Aquest cap de setmana del 26 al 28 de maig l’humor és el protagonista. Alfonso Vilallonga farà un espectacle que barreja el cabaret i la cançó i arriba des de Cornellà la comèdia ‘Questi Fantasmi!’. La 6a Cursa Ecològica abandona Collserola.

Les nostres propostes per aquest cap de setmana són:

1. Entretenir-se amb l’autor de la BSO de “Blancanieves”

Vilallonga combinarà la veu i la guitarra amb l'ukelele i el piano // Alfonso Vilallonga

Vilallonga combinarà la veu i la guitarra amb l’ukelele i el piano // Alfonso Vilallonga

El compositor Alfonso Vilallonga, guanyador dels premis Goya i Gaudí per la banda sonora de la pel·lícula “Blancanieves” del 2012, farà un espectacle de cabaret i cançó aquest diumenge dins el cicle Daltabaix

Vilallonga, que a més de ser compositor de teatre i cine és cantautor, combinarà la veu i la guitarra amb l’ukelele i el piano acompanyat de Pau Figueres a la guitarra. Tocarà els temes del seu disc “Alphosphore variations” i, entremig, farà monòlegs satírics. L’amor, el desamor i l’estat actual de les coses seran els temes que tractarà.

L’espectacle serà diumenge 28 de maig a les 19 hores a la Traska Truska. L’entrada val 15€ (14€ anticipada).

Viu Molins de Rei sorteja una entrada doble entre els socis del diari.

2. Veure una comèdia sobre fantasmes

També hi haurà humor a La Peni. La companyia amateur Catalònia de Cornellà de Llobregat representa a Molins de Rei l’obra “Questo Fantasmi”, escrita per Eduardo de Filippo el 1945. Tracta d’una parella que es muda a un vell edifici on no han de pagar lloguer. A canvi, han de conviure amb els fantasmes que hi viuen. L’existència dels -suposats- fantasmes és l’excusa per diversos embolics. És la primera obra de la II Roda de Teatre del Baix Llobregat, d’intercanvis entre companyies amateurs.

L’obra es representarà diumenge 28 de maig a les 18 hores al teatre de La Peni. L’entrada val 10€ (8€ socis de La Peni o jubilats)

Viu Molins de Rei sorteja una entrada doble entre els socis del diari.

3. Córrer cap a la muntanya respectant la natura

Instant de la Cursa Ecològica 2014 // Arxiu — Ajuntament de Molins de Rei

La sisena edició de la Cursa Ecològica de Muntanya, que tenia el punt diferencial de passar per dins del Parc Natural de la Serra de Collserola, ho ha hagut de deixar de fer precisament per respectar l’ecologia. El Patronat del Parc ha demanat que, per preservar la flora i la fauna, s’escurci el recorregut i es limitin els participants a 500 corredors. Ara passarà per la part baixa de la Riera de Vallvidrera.

La cursa sortirà diumenge 28 de maig a les 8 del matí des del Parc de la Sèquia del Molí. l’organització ha decidit avançar a les 11h del matí l’inici de les curses infantils per la previsió d’altres temperatures. Cal inscripció prèvia

4. Escoltar un conte amb els nens

Els més petits poden gaudir d’una història explicada de forma dramatitzada a “L’hora del conte”, com és habitual, a la Biblioteca Pau Vila. Aquest divendres els animals seran els protagonistes: Anna Garcia explicarà el conte “Animalades”, recomanat a partir de 3 anys. El mateix dia, es farà la tertúlia sobre el llibre “Estimada vida”, d’Alice Munro.

L’hora del conte serà divendres 26 a les 17:30 a la Biblioteca Pau Vila amb entrada lliure. La tertúlia literària serà a les 20:30.

Recomanacions personalitzades