Un cotxe atropella un agent de la Guàrdia Urbana que anava en moto pel carrer Verdaguer

Un policia local ha estat ferit després que se l’emportés un cotxe quan anava en moto a la cruïlla entre el carrer Jacint Verdaguer i la plaça de l’Ajuntament. Segons fonts municipals el cotxe no ha posat l’intermitent.

L'accident ha estat a la cruïlla del carrer Jacint Verdaguer i la plaça de Catalunya // Ràdio Molins de Rei

L’accident ha estat a la cruïlla del carrer Jacint Verdaguer amb la plaça de Catalunya i el carrer Anselm Clavé // Ràdio Molins de Rei

Un accident a la cruïlla entre el carrer Jacint Verdaguer i la plaça de l’Ajuntament ha deixat ferit un agent de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei, que ha quedat en observació a l’Hospital de Bellvitge. La col·lisió, a més, ha complicat la circulació aquest dimarts al matí en un punt que ja sol ser crític i especialment en hora punta, precisament quan ha tingut lloc.

Era abans de les 9 del matí quan, segons fonts de la Guàrdia Urbana, els agents pujaven en moto pel carrer Jacint Verdaguer des del passeig del Terraplè. Un d’ells s’ha quedat a la cruïlla amb la plaça de Catalunya i el carrer Anselm Clavé. Allà se sol col·locar un agent a les hores punta per regular els semàfors amb el comandament que hi ha a la mateixa vorera.

L’agent implicat en l’accident ha estat un altre, que seguia recte amunt en moto, pel carrer Verdaguer en direcció al carrer Onze de Setembre, on anava a regular el trànsit. Segons ha avançat Ràdio Molins de Rei, l’agent ha estat envestit accidentalment pel conductor d’un cotxe quan girava.

Dues ambulàncies i un metge del SEM han anat fins a la cruïlla, situant-se al carrer Anselm Clavé // Ràdio Molins de Rei

Dues ambulàncies i un metge del SEM han anat fins a la cruïlla, situant-se al carrer Anselm Clavé // Ràdio Molins de Rei

El cotxe no hauria posat l’intermitent

Fonts de la Guàrdia Urbana consultades per Viu Molins de Rei expliquen que l’agent circulava pel mig de la calçada, avançant els cotxes aturats amb els llums prioritaris posats. Aquests són els llums que indiquen la presència d’un vehicle com el de la policia i, sense ser una sirena, li donen preferència de pas de manera habitual.

Segons les fonts policials, la moto havia d’esquivar els vehicles aturats per la retenció per poder arribar a l’hora al carrer Onze de Setembre per poder regular el trànsit que esquivava. Segons aquestes fonts, quan es trobava a la cruïlla amb la plaça de Catalunya, un cotxe que anava en paral·lel a l’agent municipal ha girat a l’esquerra en direcció al carrer Anselm Clavé sense posar l’intermitent, no ha vist la moto i hi ha topat.

Al punt de l’accident s’hi han traslladat dues ambulàncies, un metge del SEM i quatre cotxes de la Guàrdia Urbana. La protecció del punt de l’accident i l’habilitació d’espais per situar tots els vehicles han complicat el trànsit en aquest punt que ja és conflictiu habitualment a causa de la configuració dels semàfors.

  • dclosa

    Incomprensible que en ple segle XXI , en la era del Wifi , de l’Internet , del mòbil i els autómates industrials y PC’s , encara estem manipulan els contactors del semáfors de forma manual , A les 9 del matí no hi ha llum que valgui,, encara que el de la G.U. diguin que son llums que indiquen la presència d’un vehicle com el de la policia, sense sirena, En cap lloc està escrit que donguin preferència de pas de manera habitual. En temes de trànsit uns i altres han d’estar molt atents, i sobretot si un cotxe que anava en paral•lel a l’agent municipal, ha girat a l’esquerra en direcció al carrer Anselm Clavé sense posar l’intermitent, no ha vist la moto i hi han topat.
    M’agradaria saber si l’atropellament hagués sigut d’un motorista normal, si al punt de l’accident s’hi hagués traslladat tanta parafarnàlia…., dues ambulàncies, un metge del SEM i quatre cotxes de la Guàrdia Urbana…

    • Pep Sala

      Creo que es la primera vez que no estoy en desacuerdo con un escrito tuyo! increíble pero cierto, han pasado años para ello.