L’Atlètic Incresa és a noranta minuts de l’ascens

L’equip del barri del Canal empata (1-1) en el partit d’anada de la promoció contra el Seva i s’ho juga tot el pròxim diumenge, a les 18 hores, a la Ricard Ginebreda. 

L’equip durant un entrenament previ a la tornada de la promoció // Jose Polo

Després d’una gran temporada a Quarta Catalana, l’Atlètic Incresa té una oportunitat d’or per pujar a Tercera el pròxim diumenge a les 18 hores al camp de futbol de la zona esportiva Ricard Ginebreda. Els del barri del Canal van finalitzar en segona posició a la Lliga, posició que dóna dret a jugar la promoció d’ascens. L’equip va viatjar la setmana passada fins a Seva, on van empatar a u, aconseguint un bon resultat abans del partit de tornada a casa davant la seva afició.

“Va ser un partit en un camp petit on el rival pressionava molt i ens va costar tenir la pilota”, explica a Viu Molins de Rei l’entrenador de l’Atlètic Incresa, Jesús Bermejo. “Després del gol en contra l’equip es va refer molt bé i, fins i tot, vam tenir ocasions per emportar-nos la victòria”, afegeix el tècnic.

Un dels porters de l’equip, Gerard Muela, augura que el partit de tornada serà “intens”. “En el partit d’anada vam anar a cegues, ara sabem com és el rival”, declara Muela. “És molt important que la graderia estigui plena i que la gent animi”, assegura el porter. “Espero un partit similar al d’anada, amb ells estrenyent molt i esperant a la contra i nosaltres jugant amb la pilota, que és la nostra identitat”, considera Bermejo.

El projecte que ha portat l’equip del barri del Canal a les portes de l’ascens és la “continuïtat” del de la temporada passada amb “algunes incorporacions que han elevat el nivell”, explica Bermejo. “El que ens ha portat fins aquí és el treball i el compromís de tots”, raona l’entrenador. “Vam passar un moment molt complicat amb 11 lesionats, jugant amb gent del juvenil, però ho hem superat”, recorda Bermejo. Muela considera que fins al moment s’ha “aconseguit l’objectiu” i ressalta que el grup està “molt unit”.

Amb tot, després del descens del 2015 que va significar un canvi de filosofia, l’Atlètic Incresa pot tornar a Tercera Catalana dues temporades després de deixar aquesta categoria. És a només 90 minuts d’aconseguir-ho. La cita: diumenge 28 de maig a les 18 hores al camp de futbol de la zona esportiva Ricard Ginebreda.

 

Recomanacions personalitzades