El CFS Molins 99 aconsegueix el seu rècord de punts a Tercera Nacional

Els molinencs cauen contra el segon en l’últim partit a casa però completen una gran temporada on han superat els registres anteriors.

El CFS Molins 99 celebra un gol // Jose Polo

El Club Futbol Sala Molins 99 ha fet la seva millor temporada a Tercera Nacional. Els entrenats per Álex Bautista sumen 41 punts i són vuitens a la classificació a falta de només una jornada per acabar, la que disputarà a la pista del Pallejà, que ha guanyat la lliga amb autoritat, amb gairebé 20 punts de distància sobre el segon. És el rècord de l’entitat en el seu tercer curs a la categoria.

“Ha estat una temporada una mica irregular, on hem fet partits molt bons i altres que hauríem d’haver guanyat a casa 4 a 1 i ens han remuntat, valora Bautista en declaracions a Viu Molins de Rei. “Hem fet grans partits i altres que no hem competit, hem de ser més regulars de cara a pròximes temporades”, afegeix l’entrenador.

Tot i això, Bautista està “content” perquè l’equip ha fet rècord de punts. A més, el CFS Molins 99 ha fet més gols que mai. “Sempre dèiem que aquest equip no tenia gol i n’hem fet 140”, argumenta el míster. “Jo crec que aquest equip anirà creixent”, sentencia Álex Bautista.

Amb tot, la temporada del CFS Molins 99 es pot considerar molt bona. L’equip ha aconseguit la permanència sense patir en excés, com havia passat en altres ocasions. A més, les noves incorporacions han aportat valor afegit i, si no han estat competint en posicions més altes, ha estat per problemes de mentalitat en partits que tenien mig guanyats i no pas per falta de qualitat. Per tant, tot fa pensar que aquest bloc podria estar entre els capdavanters de la categoria per poc que millori.

Víctor Sanmartín va tenir un homenatge al principi del partit // Jose Polo

L’últim partit a casa, on es va rebre la visita del tercer classificat, l’Esplugues, va finalitzar amb derrota per 4 a 6. La notícia, però, va ser la retirada del gran Víctor Sanmartín després de 13 temporades a la porteria del primer equip el CFS Molins 99.

Bautista animant des de la banqueta // Jose Polo

El matx contra l’Esplugues va ser igualat i, de fet, el CFS Molins 99 va portar el domini en el marcador fins a ja entrada la segona part. El partit, però, es va fer llarg per als molinencs i els visitants van treure tota la seva qualitat -és un gran equip i per això van tercers- durant els últims minuts.

Amb gols d’Àlex Sánchez Ajo, Agustín Garabito i Alfredo Valdez per part molinenca, es va arribar amb un 3 a 2 a l’electrònic a la mitja part. El Molins 99 va jugar molt bé i Sanmartín va estar immens en el seu últim partit a la Sínia.

A la segona part, tot i que el CFS Molins 99 va continuar plantant cara, va ser de l’Esplugues. Primer van empatar els visitants i tot i que Sánchez Ajo va tornar a marcar, els visitants van acabant exposant la seva superioritat fins a acabar 4 a 6.

Recomanacions personalitzades