Sortegem dues entrades per a la pel·lícula “Venus. Confessions de dones nues”

Els socis de Viu Molins de Rei es poden emportar dues entrades per veure el DocsBarcelona del Mes d’aquest diumenge: “Venus. Confessions de dones nues”.

"Venus" es projecta diumenge 21 a les 19 hores a La Peni de Molins de Rei // DocsBarcelona del Mes

“Venus” es projecta diumenge a les 19 h a La Peni // DocsBarcelona

Aquest diumenge 21, el DocsBarcelona del Mes projectarà a les 19 hores al teatre de La Peni de Molins de Rei la pel·lícula “Venus. Confessions de dones nues”, sobre la relació de les dones amb el sexe.

Viu Molins de Rei sorteja dues entrades entre els socis del diari. A més a més, tots els socis tenen un descompte del 50 % de forma habitual. Si encara no en sou, us en podeu fer per participar al sorteig.

Per participar, només cal omplir el formulari següent:

  • Pingback: La setmana de la solidaritat inundarà un cap de setmana cinèfil i musical | Viu Molins de Rei()

  • dclosa

    No entiendo eso de “entrada reduïda” , para los del Documental del mes no hacen descuentos a jubilados, sólo a socios de la Peni , para el cine en el Foment si hacen descuento a jubilados, No és de extrañar que en el Documental del mes esté siempre vacio. ¿ Se sortearon de verdad las entradas de Viu molins, y se usaron realmente, ya que sólo estabamos los de siempre… ?