Mossèn Xavier Aymerich deixa les parròquies de Molins de Rei

El nou rector de les parròquies de Sant Miquel Arcàngel, Sant Bartomeu de la Quadra i Santa Creu d’Olorda serà nomenat durant els pròxims dies. 

Aymerich fent de pregoner de la Fira de la Candelera // Arxiu E.C

Canvis a l’església. Mossèn Xavier Aymerich deixa de ser el rector de les parròquies de Sant Miquel Arcàngel, Sant Bartomeu de la Quadra i Santa Creu d’Olorda. Aymerich marxa a Vilafranca del Penedès per fer-se càrrec de la parròquia de Santa Maria, després de la mort del seu rector. Portava gairebé deu anys a Molins de Rei.

“Dono gràcies a Déu per aquests nou cursos tan profitosos a Molins de Rei, i també a tots els que hem treballat plegats en la comunitat cristiana de les parròquies de la vila”, afirma Aymerich en una carta de comiat.

No es coneix qui serà la persona que ocupi els seus càrrecs, però el nom es donarà a conèixer durant els pròxims dies. El relleu es produirà durant els mesos d’estiu.

 

 

 

 • dclosa

  Tendrian que darle el premio de la radio del Molinenc de l’any por su aguante como tertuliano moralista los jueves por la mañana, en plena jornada laboral, en la emisora municipalista municipal , de los “Hostia” constantes que suelta el “colitas” y el cantante, y no haber echado ninguna observación o rectificación al respecto a estos moralistas baratos.

  • Maximo Décimo Meridio

   Insisto, Dclosa….”tus dias de gloria muy pronto llegaran a su fin”.

   • dclosa

    ¿ Y cuantos gladiadores vendreis a coaccionarme : Ejercer fuerza o violencia física o psíquica sobre una persona para obligarla a decir o hacer algo contra su voluntad ?

    • Maximo Décimo Meridio

     Solo Roma lo sabe…nos vemos en la arena….