Molins de Rei edita la primera guia municipal per assessorar en software de gestió d’empreses

L’Ajuntament de Molins de Rei, el consorci de municipis Localret i l’empresa NaN-tic han editat conjuntament una guia, pagada per NaN-tic, que aconsella com triar un programari de gestió d’empreses (anomenat ERP). Localret vol traslladar-la a altres municipis.

La guia vol ajudar les empreses a triar el software de gestió // Ajuntament de Molins de Rei

La guia vol ajudar les empreses a triar el software de gestió // Ajuntament de Molins de Rei

Tots els empresaris de Molins de Rei rebran un document titulat “La guia definitiva per triar el teu software de gestió (i no lligar-te de peus i mans)”, tot i que també se la poden descarregar d’internet. La publicació explica com contractar aquestes eines tecnòlogiques, anomenades de Planificació de Recursos Empresarials (ERP, per les sigles en anglès), explica l’Ajuntament en un comunicat.

L’ha escrit i pagat l’empresa NaN-tic, dedicada a fer aquest assessorament. L’edició l’ha fet conjuntament aquesta empresa amb l’Ajuntament de Molins de Rei i Localret, un consorci que agrupa més de 800 ajuntaments de Catalunya per donar assessorament local en tecnologia.

Rèplica en altres ciutats

El director general de Localret, Xavier Furió, va anunciar a la presentació de la guia que pretenen “replicar-la en altres ciutats que tinguin un teixit empresarial actiu” i va lloar que Molins de Rei hagi estat el primer municipi en impulsar aquest projecte basat en la col·laboració público-privada.

La guia és, per l’alcalde, Joan Ramon Casals (CDC), “molt útil per als empresaris o fins i tot per a les administracions públiques que utilitzen aquest tipus d’eines i que cada dia en depenen més”. I pel primer tinent d’alcalde, Xavi Paz (PSC) és “molt necessària per l’extraordinari moment de canvi i transformació” de la societat actual.

Recomanacions personalitzades