50 jugadors participen en el Campus de Perfeccionament del Bàsquet Molins de Rei

Enguany s’ha comptat amb la participació de l’entrenador de lliga EBA, Jordi Martí; del tècnic del Barça, Rubén Muñoz i de l’entrenador del Sant Adrià, Jordi Vizcaino, que ha aconseguit recentment l’ascens a Lliga Femenina. 

Per segon any consecutiu, el Club Bàsquet Molins de Rei ha organitzat un Campus de Perfeccionament coincidint amb l’època de Setmana Santa. Segons assegura el club, hi han participat un total 50 jugadors. D’aquests, un 20% eren d’equips de fora de Molins de Rei, procedents d’altres entitats del Baix Llobregat.

Enguany el Basket Camp ha comptat amb la participació de l’entrenador de lliga EBA, Jordi Martí; del tècnic del Barça, Rubén Muñoz i de l’entrenador del Sant Adrià, Jordi Vizcaino, que ha aconseguit recentment l’ascens a Lliga Femenina.

“Hem utilitzat les eines audio-visuals en el procés d’identificació individual de cada jugador”, assegura el Club Bàsquet de Molins de Rei. “La metodologia de treball, amb fins a 4 sessions diàries, permet una ràpida progressió i assimilació de continguts”, afegeixen.

 

 

Recomanacions personalitzades