Un cotxe a contra direcció s’emporta dos bancs del Terraplè

Un home d’edat avançada va posar la marxa enrere accidentalment i el seu vehicle va acabar en sentit contrari sobre la vorera del passeig del Terraplè amb dos bancs encastats. El dia abans, un cotxe va bolcar al pont.

El cotxe ha doblegat un banc i se n'ha emportat un altre // Jordi Julià

El cotxe ha doblegat un banc i se n’ha emportat un altre // Jordi Julià

Dilluns a la tarda el passeig del Terraplè presentava una imatge insòlita: un cotxe en sentit contrari, sobre la vorera i amb dos bancs encastats. El motiu va ser un error a l’hora de posar en marxa el vehicle. El conductor, un home d’edat avançada acompanyat de la seva dona, havia fet una parada. Sembla ser que tenia la marxa enrere posada i, en lloc de prémer el fre va prémer l’accelerador.

Això va fer que l’automòbil anés ràpidament marxa enrere, donant mitja volta i encastant-se amb força enmig de dos bancs de ferro del passeig, al tram entre els carrers Doctor Barraquer i Miquel Tort. El cotxe es va emportar un banc completament, mentre que l’altre va quedar doblegat pel mig, amb una part enganxada dins el vehicle. Tot i això, no hi va haver cap ferit i es va quedar en un ensurt. Les dificultats per separar el banc i el cotxe van allargar-ne la retirada. L’accident va ser al voltant de les cinc de la tarda, mentre que el vehicle no es va retirar completament fins les 18:45.

El cotxe estava marxa enrere // Jordi Julià

El cotxe estava marxa enrere // Jordi Julià

Accident per saltar-se la contínua del pont

A pocs metres d’aquell punt, el dia anterior ja hi va haver un altre accident. Diumenge un cotxe va bolcar a la carretera N-340, a la sortida de Molins de Rei cap al pont. Sembla ser que el va provocar un vehicle que havia sortit de l’autopista B-23 en direcció Molins de Rei Centre. A l’agafar aquella sortida, les senyals obliguen a girar a la dreta cap a l’avinguda de València, tot i que hi ha molts conductors que cometen la infracció de seguir recte per anar cap a l’avinguda de Caldes. Sembla ser que va ser el cas del vehicle implicat.

Recomanacions personalitzades