Un home atraca una benzinera de Molins de Rei amb arma blanca

S’emporta els diners de la caixa enregistradora. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació.

Gran ensurt per la treballadora que el passat diumenge 23 d’abril, sobre tres quarts de sis de la tarda, estava fent el seu torn a la benzinera situada a l’avinguda de Barcelona 222 de Molins de Rei.

Mentre mig Molins de Rei celebrava Sant Jordi, un home vestit amb una dessuadora negra i amb el rostre tapat va entrar a l’establiment. Ràpidament, va anar fins al taulell i, amb una arma blanca d’una mida considerable, va amenaçar la treballadora, amb la intenció d’emportar-se els diners que hi havia a la caixa enregistradora, com així va fer.

L’atracament va durar molt poc temps i, segons informen els Mossos d’Esquadra, el lladre no va arribar a ferir ningú. A més, la policia catalana assegura que s’ha obert una investigació amb la intenció d’esclarir els fets i detenir el delinqüent.

  • dclosa

    segons informen els Mossos d’Esquadra, el lladre no va arribar a ferir ningú. , però el tracte brusc a la dependenta i el susto no li treu ningú. Obviament , A més, la policia catalana assegura que s’ha obert una investigació amb la intenció d’esclarir els fets i detenir el delinqüent, Sols faltaría que es quedesin , com sempre fan, argumentat excès de faena, ambs els braços creuats. !!!

  • Pingback: El més llegit del 2017 a Viu Molins de Rei | Viu Molins de Rei()