Mor una dona després de ser atropellada davant el Parc del Pont de la Cadena

Una dona de 83 anys ha mort a l’hospital després que l’atropellés un cotxe quan creuava el carrer, davant el Parc del Pont de la Cadena. Hi ha anat un helicòpter però se l’han emportat en ambulància.

El SEM ha enviat un helicòpter però se l'ha endut en ambulància a Bellvitge // Cedida

El SEM ha enviat un helicòpter però se l’ha endut en ambulància a Bellvitge // Cedida

Un cotxe ha atropellat aquest dimarts al voltant de les 9:30 del matí a una dona davant el Parc del Pont de la Cadena. Segons diversos testimonis consultats per Viu Molins de Rei, la dona estava creuant el carrer entre dos cotxes, fora del pas de vianants. En canvi, segons fonts de la Guàrdia Urbana la dona ha creuat correctament.

Ho feia a la cruïlla entre el passeig de Pi i Margall i el carrer del Canal de la Infanta, davant el Parc del Pont de la Cadena (conegut com Parc de les Palmeres), al barri del Canal de Molins de Rei.

A causa de l’impacte, ha tingut una lesió cerebral. Segons les dades facilitades pel Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), han rebut l’avís a les 9:33.

Un helicòpter del SEM s’hi ha traslladat per assistir-la, tot i que se l’han acabat emportant en ambulància, amb el personal de l’helicòpter dins.

La dona es trobava en estat crític i el personal sanitari ha cregut més convenient poder-li començar a fer les cures dins l’ambulància medicalitzada de camí a l’Hospital de Bellvitge. La dona ha acabat morint a l’hospital a causa d’una hemorràgia interna provocada pel traumatisme.

Recomanacions personalitzades