El Club Gimnàs Molins de Rei aconsegueix èxits a la Copa Catalana i la Lliga Ibérica

L’entitat molinenca fa podi a la Lliga Ibérica i dues esportistes, Silvia Chacón i Olga Romero, viatgen fins a França per participar en una competició.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Les esportistes del Club Gimnàs Molins de Rei han competit recentment en la segona fase de la Copa Catalana i a la Lliga Ibèrica, aconseguint diferents èxits, segons informa el club a través d’un comunicat.

Les primeres a participar han estat les gimnastes en edat escolar. En la classificació per aparells, Ivette Roig ha obtingut la segona millor nota en categoria E4 de salt. Mariona Pons (categoria D4) ha aconseguit la tercera millor nota en barra d’equilibris i Laia Suñé la millor nota també en barra d’equilibris però en categoria E4. A més, Greta Manzanos, Laia Suñé, Ivette Roig i Marta Ruda s’han proclamat subcampiones en la classificació per equips de la categoria E4.

Olga Romero, Sílvia Chacón, Sara Chacón, Mireia Rodríguez i Xènia Coronas han conformat l’equip de Divisió B que ha participat en la tercera fase de la Lliga Ibérica, una competició d’àmbit estatal on participen diferents clubs d’arreu d’Espanya i on només es competeix per equips. En aquest cas, el Club Gimnàs Molins de Rei ha finalitzat en tercera posició.

A mitjans del mes de març el Club Gimnàs Molins de Rei ha estat present a Salt i a França. En la primera ciutat han participat les gimnastes de Promogim. Per aparells, Blanca Quintans ha obtingut la tercera millor nota en salt de la categoria P1A. En aquesta mateixa categoria l’equip format per Ona Ollé, Blanca Quintans, Aina Rivas i Ariadna Soriano han aconseguit la victòria. A més, en Promogim 4 el conjunt format per Maria Cobler, Irene Neiro, Fiona Serra i Carla Linares ha aconseguit la tercera posició.

Fins a França han viatjat Silvia Chacón i Olga Romero, representant en aquest cas al club Gyn Flip Beucarie Tarascon. Han estat subcampiones de la competició amb l’equip format conjuntament amb dues noies del club d’Esplugues de Llobregat Les Moreres. Així s’han guanyat el dret per passar a la següent fase que serà “decisiva” per passar a la final de zona, segons expliquen des del Club Gimnàs Molins de Rei.

Per la seva banda, les gimnastes de base i via olímpica també han participat en la Copa Catalana. En la classificació per aparells Sara Martínez ha obtingut la tercera millor nota en paral·leles asimètriques de la categoria N2 petites. Paula Gay, Sara Martínez, Maria Montero i Eva Villanova, en la categoria N2 petites, han aconseguit pujar al podi que se’ls va escapar en la primera fase. Aquesta vegada han aconseguit la tercera posició per equips.

El darrer cap de setmana de març va ser el torn de les gimnastes de base i via olímpica a la Copa Catalana. En la classificació per aparells Sara Martínez va obtenir la tercera millor nota en l’aparell de paral·leles asimètriques de la categoria N2 petites. Paula Gay, Sara Martínez,  Maria Montero i Eva Villanova en la categoria N2 petites van obtenir el pòdium que se’ls i va escapar en la primera fase, sent en aquesta competició  terceres en la classificació per equips.

Recomanacions personalitzades