L’Ajuntament invertirà 85.681 euros en el manteniment de la planta de biomassa

La renovació de les canonades serà possible gràcies al romanent de tresoreria. El passat mes de febrer una avaria va deixar el barri de la Granja sense calefacció ni aigua calenta. 

Detall de biomassa // Veolia

L’Ajuntament de Molins de Rei invertirà un total de 85.681 en la substitució de les canonades de la planta de biomassa de Molins Energia. L’actuació s’ha anunciat després que el passat 14 de febrer una avaria en una part d’aquesta instal·lació deixés sense calefacció ni aigua calenta a tot el barri de la Granja, que és qui utilitza aquest sistema.

L’origen del problema va ser l’“obsolescència d’un tram de canonada”, va informar llavors el govern municipal format per CDC i PSC. Un eufemisme per dir que les canonades estaven massa velles per funcionar de forma correcta.

Ara es renovaran les canonades de la planta de biomassa i, per tant, s’evitarà que aquell problema es torni a produir. El consistori farà aquesta actuació gràcies al romanent de tresoreria – els diners que no s’han gastat – de l’exercici pressupostari de l’any 2016.

 

Recomanacions personalitzades