El CFS Molins 99 es guanya la calma

CFS Molins 99 6-2 CE Alheña. Els molinencs aconsegueixen la victòria en un partit molt seriós i finalitzarà la temporada sense patir.

Agus, Alfredo i David celebren un gol // Jose Polo

El Club Futbol Sala Molins 99 acabarà la temporada amb calma després de guanyar contra un rival pròxim en la classificació, el CE Alheña de l’Hospitalet de Llobregat, per 6 a 2. Tres punts que serveixen per encarar l’últim tram del curs mirant, de lluny, la zona de descens. Com aquell estudiant que té els deures fets.

Els entrenats per Àlex Bautista van aconseguir els tres punts gràcies a un partit seriós, on gairebé no van cometre cap errada. Els jugadors, extremadament concentrats, van competir bé des dels primers minuts i, a més, van aconseguir trencar la mala dinàmica que portava l’equip, amb quatre derrotes consecutives.

L’inici del matx va ser de tanteig. Tots dos equips estudiaven al rival i atacaven de forma tímida, més pendents de la defensa que de l’atac. Van anar passant els minuts i el Molins 99 va començar a generar ocasions de gol. Anava creixent.

El Molins es va avançar gràcies a un gol d’Àlex Sánchez Ajo, qui va arrodonir un gran partit, en una jugada d’estratègia. Abans del descans, en una perillosa aproximació de l’Alheña, el porter Víctor Sanmartín va fer una gran aturada. De la mateixa acció va sorgir una contra que va significar el 2 a 0 amb el qual es va arribar al descans, obra d’Alfredo Valdez.

Àlex Sánchez Ajo chuta un penal // Jose Polo

La segona part va seguir amb el mateix guió fins que els de l’Hospitalet van optar per jugar amb porter-jugador. Ho va defensar força bé el Molins gràcies a l’esforç col·lectiu dels seus jugadors i a més d’una bona aturada de Javi Gil, que va defensar la porteria durant la segona part.

Tot i això, els visitants van fer el 2 a 1 però, ràpidament, Àlex Sánchez Ajo va tornar a marcar, aquesta vegada de penal (3 a 1). Va seguir insistint l’Alheña que va aconseguir col·locar-se 3 a 2. Però tornar a aparèixer el 10 molinenc, en aquest cas per assistir Agustín Garabito, que va signar el 4 a 2.

El partit es va acabar amb aquest gol, encara que el Molins va fer dues dianes més. La primera obra de Karim Benaliti en una contra on Sergi Areny va fer una magnífica assistència i, el 6 a 2, mitjançant una escapada ràpida d’Alfredo.

Ara el Molins 99 viurà un final de temporada plàcid, on haurà de demostrar la seva ambició per quedar en la millor posició possible. No és el mateix finalitzar el dotzè que, per exemple, el cinquè. Un bon final de curs podria ser el preludi d’una gran 2017-2018.

Recomanacions personalitzades