Cap de setmana casteller i amb un documental d’astronautes aficionats

Aquest cap de setmana del 8 al 9 d’abril és la Marronada, la Diada Castellera dels Matossers, es projecta el documental “Amateurs a l’espai” i el CEM visita els boscos i conreus de Begues.

Si aquest cap de setmana no marxeu de vacances i us quedeu a Molins de Rei, teniu tres plans per fer.

1. Veure castells

Els Matossers actuaran a la plaça de l'Ajuntament diumenge // Arxiu -- Matossers de Molins de Rei

Els Matossers actuaran a la plaça de l’Ajuntament diumenge // Arxiu — Matossers de Molins de Rei

Els Matossers de Molins de Rei organitzen La Marronada, la diada que fa honor al color marró argila de les camises dels castellers molinencs. Hi actuaran amb tres convidats: els Xiquets de Reus, els Castellers de Les Gavarres i els Margeners de Guissona.

Hi arriben després d’un cap de setmana intens: el passat dissabte 1 d’abril van anar al poble de Lavern a fer un pilar per a la guanyadora del sorteig ‘Te l’aixequem per un euro’, van seguir a la tarda a la festa de l’autisme de Molins de Rei i diumenge van actuar a Viladecans per la Festa de la Primavera. Hi van fer un pilar de 4 i tres castells de sis pisos: un 3 de 6, un 4 de 6 i un 3 de 6 amb agulla.

La Marronada serà diumenge 9 d’abril a les 12 a la plaça de Catalunya.

2. Acompanyar uns aficionats a fer d’astronautes

El DocsBarcelona del Mes presenta “Amateurs a l’espai”, una documental sobre dos amics enginyers que intenten fer realitat el seu somni de construir un coet fet a casa per poder viatjar a l’espai. Són de Dinamarca, i si ho aconsegueixen, el seu país serà el quart país de la història en enviar persones a l’espai. Tot, amb el mateix pressupost que costaria fer un cotxe.

El documental es projectarà diumenge 9 d’abril a les 19 hores a la Peni. L’entrada val 4€ però els socis de Viu Molins de Rei tenen un 50% de descompte.

3. Descobrir els camps i boscos de Begues

El Centre Excursionista de Molins de Rei (CEM) anirà fins a Begues per conèixer els boscos i conreus que hi ha al voltant de la masia de Can Sadurní. La casa pairal manté encara ara un paisatge de tradició agrícola amb vinyes, ametllers i cirerers, que en aquest moment estaran en plena florida.

Sortida diumenge 9 d’abril a les 9 del matí de la plaça dels Països Catalans de Molins de Rei. Inscripcions al CEM de 7 a 9 del vespre.

 

Recomanacions personalitzades