Josep Raventós (CUP) deixa de representar Molins de Rei al Parc Natural de Collserola

El regidor de la CUP abandona el seu càrrec per motius laborals i critica la gestió de la vicepresidenta, Pilar Díaz, en el Pla Caufec. 

Raventós, en una atenció als mitjans de comunicació // Elisenda Colell

Raventós, en una atenció als mitjans // Arxiu E.C

Josep Raventós, regidor de la CUP Molins de Rei, partit majoritari de l’oposició, ha presentat la seva renuncia a ser el representant de Molins de Rei al Parc Natural de Collserola. El seu lloc serà ocupat per un regidor del govern municipal format per CDC i PSC, Marcel Marín (CDC).

“La renúncia és per motius laborals. No puc amb tot i en aquest context convé centrar-se en primer lloc en la Vila portes en dintre”, ha explicat Raventós. El cupaire ha volgut “reconèixer i agrair la cessió del lloc de representació a l’equip de govern, cessió en que no se’ns va demanar ni vam oferir res a canvi”. “És important que els regidors de l’oposició també tinguem la oportunitat de defensar els interessos de la Vila més enllà del carrer i la sala de plens, igual que els regidors de govern”, ha argumentat.

Això sí, Raventós ha criticat el pacte de govern que ha fet l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, presidenta del Parc Natural de Collserola i a l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, vicepresidenta. “La senyora Diaz és l’alcaldessa d’Esplugues, el municipi que està perpetrant la major agressió urbanística contra els límits del parc amb el conegut Pla Caufec i que no en té prou amb això sinó que ha intentat tancar a la presó els activistes que van intentar aturar les obres. Vergonya. Vergonya majúscula. Governar per això, ho sento, però no”, ha valorat el regidor de la CUP.

 

Recomanacions personalitzades