Comença el termini per presentar projectes als Pressupostos Participatius per a joves

Sis projectes que els joves de 14 a 30 anys presentin al Mou! el Cul obtindran 1.000€ de l’Ajuntament cadascun. Es poden fer propostes fins al 30 d’abril.

Les propostes escollides l'any passat van fer una exposició pública el passat 28 de març // Ajuntament de Molins de Rei

Les propostes escollides l’any passat van fer una exposició pública el passat 28 de març // Ajuntament de Molins de Rei

Tornen els Pressupostos Participatius per a joves d’entre 14 i 30 anys. La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Molins de Rei ha obert aquest dilluns 3 d’abril el termini per presentar propostes d’activitats o projectes candidats a ser finançats pel pla Mou! el Cul. Es pot fer fins al 30 d’abril.

Hi ha tres categories: oci alternatiu; cultura i creació; i emancipació. De cadascuna es finançaran dos projectes: un triat per joves de 14 a 17 anys i un altre escollit pels joves de 18 a 30 anys. Cadascun s’emportarà 1.000€, de manera que el pressupost total és de 6.000€.

Poden fer aportacions tots els joves de 14 a 30 anys que visquin a Molins de Rei. Es pot fer al Punt Jove o per internet fins al 30 d’abril. Després, del 2 al 5 de maig, es farà la valoració de les propostes per part de la Comissió de Seguiment del Pla Local de Joventut, integrada per representants de les entitats i tècnics de Jovenut.

El camí de l’elecció seguirà del 10 de maig amb una assemblea oberta que valorarà les propostes. Els projectes que resultin escollits s’hauran de fer realitat entre el 17 de maig i el 31 de desembre d’aquest 2017.

Recomanacions personalitzades