Cap de setmana de cerveses artesanes, conscienciació sobre l’autisme i la Molins-Montserrat

Aquest cap de setmana del 31 de març al 2 d’abril s’organitza la trobada de cervesers artesans, una jornada de conscienciació sobre l’autisme i la travessada Molins de Rei-Montserrat. 

1. VII TCAC

Dissabte 1 d’abril s’organitza, entre les 11 i les 20 hores, la Trobada de Cervesers Artesans de Catalunya (TCAC). Un esdeveniment que ja arriba a la seva setena edició i que és un punt de trobada important del món de la cervesa artesana de Catalunya, amb gran varietat de productes i un bon ambient. Organitzat per Zulogaarden i Arran Molins de Rei a la plaça de la Llibertat.

L'associació Zulogaarden fabrica cervesa 100% de Molins de Rei // Marta Pedrola

Imatge d’una TCAC // Arxiu – M.P

2. Dia Mundial Conscienciació sobre l’autisme 

També dissabte 1 d’abril, organitzat per l’entitat sense ànim de lucre Gueopic, Molins de Rei celebrarà el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’autisme. Hi haurà il·luminació de color blau a la façana de l’Ajuntament de Molins de Rei, es presentarà la cançó Gueopic a càrrec dels alumnes tercer de l’escola Virolai i, a més, la colla castellera Els Matossers faran un pilar solidari i els Dimonis de Molins faran una tabalada a partir de les 19:15 a la plaça de la Creu. També es presentarà un spot amb la participació de l’actor Karra Elejalde. En un principi era un acte a l’aire lliure, però finalment es farà al Foment Cultural i Artístic per les previsions de pluja. Les portes s’obren a les 19 hores.

Karra Elejalde en un instant de l’anunci // Gueopic

3. Travessada Molins de Rei – Montserrat

El Centre Excursionista de Molins de Rei (CEM) organitza diumenge 2 d’abril la XVIII Travessada Molins de Rei – Montserrat. Atenció perquè serà una edició especial pels amants de la fotografia. El CEM ha organitzat un concurs d’Instagram.

Recomanacions personalitzades