El SuperMes del Baix Llobregat torna a l’abril amb més propostes d’oci familiar

Per segon any consecutiu, els caps de setmana del mes d’abril, les famílies amb infants trobaran al Baix Llobregat propostes turístiques, gastronòmiques, culturals i d’oci especialment pensades per a elles i amb importants descomptes.

El SuperMes del Baix Llobregat torna a convidar grans i petits a gaudir d’activitats i descomptes exclusivament pensats per a les famílies. La campanya es posa en marxa, novament a l’abril, amb la finalitat que totes les famílies coneguin una comarca excepcional, i diversa que va des de la platja i els Espais Naturals del Delta del Llobregat fins a la muntanya de Montserrat, amb tresors arquitectònics com la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, amb jaciments com el Parc Arqueològic Mines de Gavà, amb joies naturals com les Coves de Montserrat a Collbató i equipaments temàtics com el Canal Olímpic i Catalunya en Miniatura, entre molts altres reclams per a l’oci familiar de proximitat.

La iniciativa, liderada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, inclou propostes turístiques, gastronòmiques, culturals i d’oci, que organitzen entitats i empreses, i ha aconseguit teixir un abril ple d’activitats familiars programades en exclusiva només per aquest mes.

La possibilitat de pasturar amb un ramat d’ovelles o els superdescomptes per passejar amb el trenet de Can Mercader, van ser algunes de les activitats més exitoses de la primera edició que enguany es reeditaran, juntament amb la incorporació de noves experiències com una activitat nocturna pel Delta del Llobregat, rutes a cavall, activitats de geocaching al riu Llobregat, visites teatralitzades, paddlesurf i caiac, entre moltes altres propostes que conformaran un abril ple d’activitats familiars.

Restaurants i allotjaments també són protagonistes actius de la campanya, oferint menús infantils i descomptes en dinars i estades. Tot està a punt perquè durant l’abril les famílies visitin aquesta comarca, preparada amb tots els serveis per a acollir-les.

La mascota turística del Baix Llobregat, la puput Punxetes, presentada i batejada durant el SuperMes 2016, recorrerà la comarca amb una bicicleta especial per explicar els avantatges, les promocions i l’exclusivitat del Supermes, l’abril més familiar al Baix Llobregat, i repartirà abraçades, globus, i piruletes a grans i petits.

I com a novetat, El SuperMes presenta en aquesta edició un concurs online per trobar una superfamília que serà l’ambaixadora de la comarca. Tots els participants al Supermes podran compartir la seva superexperiència de visita al Baix Llobregat, i amb això aspiraran a guanyar un súper premi: un súper any ple de visites i activitats d’oci i turisme al Baix Llobregat.

El modernista Teatre Fontova, al cor de la Colònia Güell, va acollir una presentació plena d’al·licients, que va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Santa Coloma de Cervelló, Anna Martínez, el director general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Octavi Bono, i el diputat adjunt de Turisme de la Diputació de Barcelona, Pere Regull. Finalment, el president del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, Josep Perpinyà, va agrair a tots els municipis i agents públics i privats que han buscat l’entesa per aconseguir que aquest any el SuperMes torni a presagiar un nou èxit rotund com el de la seva primera edició.

L’element central de la presentació ha estat conduït per les dues màximes responsables política i tècnica de la campanya, la consellera comarcal de Turisme, Mireia Monfort, i la coordinadora del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, Laura Garcia. Ambdues van explicar la campanya de promoció turística del Supermes i van avançar els grans al·licients, un dels quals va saltar a l’escenari només anomenar-lo: la puput Punxetes. La mascota turística del Baix Llobregat va fer el primer ball del SuperMes 2017, que repetirà durant el mes d’abril per tots els racons de la comarca tot repartint informació de la campanya i obsequis entre més petits.

La presentació va finalitzar amb un tast de productes del Parc Agrari del Baix Llobregat i en un marc absolutament incomparable: la cripta Gaudí de la Colònia Güell, un dels monuments més representatius del modernisme, i una de les activitats d’aquest mes d’abril que, un any més, es converteix en el SuperMes.

Imatge de la presentació del SuperMes // Consorci de Turisme del Baix Llobregat

Recomanacions personalitzades