Aprovada per unanimitat una moció de Molins Camina per blindar les pensions

Tots els partits donen suport a la iniciativa que reclama blindar les pensions a la Constitució. La M.E.R.P prepara un acte de presentació a Molins de Rei. 

Membres de la M.E.R.P al ple municipal // Jose Polo

L’Ajuntament de Molins de Rei ha aprovat, per unanimitat entre les forces polítiques, una moció presentada pel grup municipal de Molins Camina a favor de la Mesa Estatal Pro-Referéndum de las Pensiones (M.E.R.P).

Aquesta entitat, segons expliquen en el seu manifest, lluita per “blindar les pensions a la Constitució” mitjançant una reforma de la Carta Magna que inclogui la “prohibició explícita que qualsevol govern, actual o futur, pugui tocar, retallar o privatitzar el sistema públic de pensions”. 

Representants d’aquesta plataforma del Baix Llobregat han estat presents durant la votació de la moció al ple municipal, i s’han felicitat de que la proposta presentada pel partit que uneix Podem amb altres formacions en l’àmbit local hagi sortit endavant.

Presentació divendres 24

Membres de l’anomenada marea pensionista preparen un acte de presentació a Molins de Rei el pròxim divendres 24 de març, a les 18 hores a la Federació Obrera. Serà un col·loqui de Prudenci Vidal.

 

Recomanacions personalitzades