La campanya Ni Un Plat Buit! supera els 1.500 kg d’aliments recollits

Els esplais de Molins de Rei aconsegueixen augmentar la xifra un 9,4% respecte a l’any passat. 

Imatge del Ni Un Plat Buit 2017 // Ajuntament de Molins de Rei

La campanya de recollida Ni Un Plat Buit! ha aconseguit recollir un total de 1.501 quilos d’aliments aquest 2017. Segons assegura l’Ajuntament de Molins de Rei a través d’un comunicat, és una xifra que supera en un 9.4% la recollida l’any passat, quan la jornada va estar marcada pel mal temps.

225 del total de quilos s’han recollit a les escoles, mentre que 1.276 han estat aportacions de particulars. La tradicional campanya solidària ha estat organitzada per l’Agrupament Escolta Jaume Vicens Vives, l’Esplai MIB, l’Esplai l’Agrupa, l’Esplai Spai, Creu Roja Baix Llobregat Centre i Càritas, tots ells amb el suport de l’Ajuntament de Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades