Marcos Ruiz es classifica per al Campionat d’Europa d’halterofília absolut

Cap aixecador català participava en una competició d’aquest nivell des de l’any 2009.

Marcos Ruiz a la sala d’halterofília de Molins de Rei // Jose Polo

L’aixecador de Molins de Rei Marcos Ruiz segueix superant-se. Tothom suposava que la seva primera temporada competint en categoria absoluta, un cop deixada enrere la seva brillant etapa com a júnior on va aconseguir entre altres èxits tres medalles d’or al Campionat d’Europa i una segona posició en el Campionat del Món, seria complicada.

Però l’atleta format al Club Halterofília Molins de Rei encara no coneix els seus límits. Ruiz ha aconseguit la classificació per al Campionat d’Europa d’Halterofília en categoria absoluta, que es disputarà a Split (Croàcia) a partir de l’1 d’abril.

És l’únic atleta català que ha aconseguit el passi per aquesta competició. De fet, cap aixecador de Catalunya havia aconseguit participar en una competició d’aquesta importància des de l’any 2009.

Recomanacions personalitzades