Detingut un lladre que s’havia amagat sota un tren a punt de sortir

Un agent de paisà l’havia vist sortint d’un habitatge del barri de l’Àngel. Ha intentat fugir amagant-se sota un tren que feia parada a l’estació. Finalment ha estat detingut i li han trobat joies a la motxilla. 

Un tren direcció Martorell aturat a Molins de rei poques hores després de l’incident // Jose Polo

Un jove de 18 anys ha estat detingut cap a les 19 hores del dijous 16 de març a l’estació de Renfe de Molins de Rei. L’home estava fugint després de cometre, presumptament, un robatori en un habitatge del passatge Pau Casals, al barri de l’Àngel.

En una operació conjunta entre la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra, un agent de paisà l’ha vist fugint d’un dels immobles d’aquest carrer amb una motxilla. Ha estat llavors quan ha començat una persecució.

Després de veure’s alertat per la presència dels agents, el noi ha decidit entrar a l’estació de Renfe per tal de despistar les forces de l’ordre. Ho ha fet pel carrer Sant Antoni Maria Claret, el que es troba a l’altra banda de l’edifici de l’estació, saltant la tanca. Ha estat llavors quan de forma temerària s’ha amagat a sota d’un tren que havia de sortir direcció Martorell, just en el moment en què estava fent la parada a l’estació molinenca.

La ràpida actuació dels agents que el perseguien, que han avisat el responsable de l’estació perquè avortés la sortida del tren, ha evitat mals majors. Finalment el tren no s’ha posat en marxa.

Després, de nacionalitat xilena, ha sortit disparat per tornar a fugir. Però ha ensopegat quan travessava la via 2, la que va en direcció a Barcelona. Quan ha caigut els agents han procedit a la seva detenció. A l’obrir la motxilla han trobat joies que, suposadament, havia sostret a l’habitatge del carrer Pau Casals.

Un tren marxa direcció Barcelona dijous a la nit // Jose Polo

Recomanacions personalitzades