La Guàrdia Urbana ha detingut un noi amb dos ganivets

Al barri de la Granja han detingut a un jove que portava dos ganivets i amenaçava als clients d’un bar.

[Alumnes de 3r B de l’escola La Sínia van presenciar aquest succés el passat 9 de març. Amb la intenció de reflexionar sobre el que va passar i de donar a conèixer l’ofici de periodista, el centre va instar els infants a escriure una notícia. La mestra va fer arribar el text a aquesta redacció. Després de contrastar la informació, Viu Molins de Rei publica la notícia tal com ha estat redactada per aquests joves periodistes en potència.]

Imatge del bar El Punto // Jose Polo

Molins de Rei, 9 de març del 2017

Un noi de 17 anys a tres quarts de cinc de la tarda al Passeig del Terraplè nº 85- 89, va sortir d’un pàrquing amb dos ganivets a la mà, es va dirigir a la terrassa del bar El Punto i va amenaçar als seus clients.

Els clients es van defensar immobilitzant al jove i prendre-li els ganivets. L’amo del bar i gent que passava pel carrer van avisar a la Guàrdia Urbana.

Van arribar tres motos, quatre cotxes de la Guàrdia Urbana i una ambulància per atendre les necessitats de l’atac d’aquest noi.

Es va necessitar la força de cinc homes per poder-li posar les manilles i pujar-lo al cotxe de policia. A dins del cotxe l’agressor es volia escapar.

Segons un informador del carrer, el noi ha estat traslladat a un centre psiquiàtric,  a la comissaria van haver-li de posar un tranquil·litzant per evitar que es fes mal. 

Com a resultat de l’incident, un client del bar El Punto va resultar ferit pels cops que va rebre quan el noi li va tirar una cadira de la terrassa.

Recomanacions personalitzades