El Quadre de Comandament de l’Ajuntament rep l’accèssit dels premis Alfons Ortuño

La Generalitat de Catalunya reconeix d’aquesta manera la vàlua del projecte que fixa objectius de gestió i els avalua. 

Joan Ramon Casals, alcalde de Molins de Rei, recollint el premi // Ajuntament de Molins de Rei

El projecte de Quadre de Comandament de l’Ajuntament de Molins de Rei ha rebut un accèssit en la tercera edició dels premis Alfons Ortuño, organitzats per la Generalitat de Catalunya per reconèixer les bones pràctiques en gestió pública.

Es tracta d’un sistema, presentat ara fa dos anys, que serveix per “fixar objectius de gestió” i, a més, “avaluar-los de forma permanent”, segons explica l’Ajuntament a través d’un comunicat. També ha servit per posar a l’abast de la ciutadania 65 dels 350 objectius marcats.

El consistori molinenc ja va ser premiat mencionat en aquest certamen l’any 2014. En aquest cas amb un premi, no un accèssit, que va guanyar el Consell de Seguiment de la Crisi. Un òrgan que, a l’espera de la decisió política de reformular-se, fa dos anys que no es reuneix i està aturat. Un fet que ha estat objecte de crítica per part de l’oposició.

Recomanacions personalitzades