Arnau Pedrol és el nou portaveu de les JERC

Commemorar el Dia del Medi Ambient o l’assassinat de Lluís Companys són alguns dels plans de futur de les joventuts d’ERC. 

Arnau Pedrol // JERC Molins de Rei

Un any després de constituir secció local a Molins de Rei, les JERC han escollit nou portaveu. És Arnau Pedrol, que estarà acompanyat per Octavi Rojas com a Secretari d’Organització, Pau Guiu com a Secretari de Finances i Conseller Nacional i Laia Juarros com a Secretària de Comunicació.

Un dels objectius de les joventuts d’ERC és “repetir l’activisme feminista” que ja van exposar l’any passat. Precisament es van presentar amb un acte sobre feminisme i van repartir polseres liles amb  motiu del Dia Contra la Violència Masclista.

De cara al futur també es plantegen la possibilitat de fer un acte amb motiu del Dia del Medi Ambient i un altre amb sobre l’assassinat de Lluís Companys.

 

 

Recomanacions personalitzades