El carrer Mancomunitat guanya 101 places d’aparcament

També s’ha construït un carril bici que, de moment, actua com a vorera. El pas soterrat a les vies del tren s’obrirà a l’abril, segons l’Ajuntament. 

Imatge del carrer Mancomunitat, amb el carril bici en vermell // Jose Polo

El carrer Mancomunitat, que connecta el barri de Les Conserves amb la Riera Bonet just al costat del que pròximament serà el barri de Les Guardioles, s’ha tornat a obrir al trànsit de vehicles després de mesos d’obres. El carrer encarà està en obres però, de moment, ja té disponibles un total de 101 places noves d’aparcament.

A més, s’ha asfaltat els dos carrils de circulació i s’ha construït un carril bici que, de moment, actua com a vorera fins que finalitzin les actuacions. D’altra banda, el pas soterrat a les vies del tren, una de les reivindicacions dels veïns de la zona, estarà obert el pròxim mes d’abril, segons assegura l’Ajuntament de Molins de Rei.

“Amb aquesta actuació facilitem la mobilitat i la seguretat dels veïns, sigui a peu, en bici o en vehicle privat”, assegura l’alcalde, Joan Ramon Casals (CDC). “Aquestes obres acosta el barri de la Riera Bonet al centre de la vila”, afegeix el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz (PSC).

 

 

Recomanacions personalitzades