Comença el vot presencial de la transformació de la Carretera

134 persones han votat en el primer matí de votacions, amb cues a l’Oficina d’Atenció Ciutadana a l’hora d’obrir. Tant el vot presencial com per internet es tancaran diumenge a les 14h.

Les votacions es fan amb un sistema en proves amb tablets // Jordi Julià

Les votacions es fan amb un sistema en proves amb tablets // Jordi Julià

L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) del pati del Palau obria aquest dissabte a les 11 amb gent esperant a la porta per triar quin model prefereixen per les avingudes de Barcelona i València: A (continuïtat), B (carril bici) o C (voreres amples). 134 persones ho havien fet fins a les 13:25, mitja hora abans de tancar.

El vot s’havia de fer escanejant un codi QR i triant l’opció en una tablet. Els votants, molts d’ells gent gran, era freqüent que no tinguessin clar com fer-ho o no poguessin veure bé unes lletres massa petites i el personal de l’Ajuntament els havia d’ajudar.

Vot fins diumenge a les 14h

Les votacions, obertes a persones més grans de 16 anys empadronades a Molins de Rei, seguiran a la tarda de dissabte (de 17 a 20 hores) i el matí de diumenge (d’11 a 14 hores). El vot per internet es tanca igualment a les 14 hores de diumenge.

Les últimes dades de participació oficials facilitades per l’Ajuntament de Molins de Rei inclouen tant el vot per internet com el vot presencial. Fins les 12 del migdia de dissabte 1.095 persones ho havien fet. Les dades finals i els resultats es coneixeran diumenge a partir de les 14:30, quan començarà l’escrutini públic i que Viu Molins de Rei retransmetrà en directe.

Per votar s'ha d'escanejar un codi QR personal, posar el DNI en una tablet i triar l'opció // Jordi Julià

Per votar s’ha d’escanejar un codi QR personal, posar el DNI en una tablet i triar l’opció // Jordi Julià

Recomanacions personalitzades