Comença el vot presencial de la transformació de la Carretera

134 persones han votat en el primer matí de votacions, amb cues a l’Oficina d’Atenció Ciutadana a l’hora d’obrir. Tant el vot presencial com per internet es tancaran diumenge a les 14h.

Les votacions es fan amb un sistema en proves amb tablets // Jordi Julià

Les votacions es fan amb un sistema en proves amb tablets // Jordi Julià

L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) del pati del Palau obria aquest dissabte a les 11 amb gent esperant a la porta per triar quin model prefereixen per les avingudes de Barcelona i València: A (continuïtat), B (carril bici) o C (voreres amples). 134 persones ho havien fet fins a les 13:25, mitja hora abans de tancar.

El vot s’havia de fer escanejant un codi QR i triant l’opció en una tablet. Els votants, molts d’ells gent gran, era freqüent que no tinguessin clar com fer-ho o no poguessin veure bé unes lletres massa petites i el personal de l’Ajuntament els havia d’ajudar.

Vot fins diumenge a les 14h

Les votacions, obertes a persones més grans de 16 anys empadronades a Molins de Rei, seguiran a la tarda de dissabte (de 17 a 20 hores) i el matí de diumenge (d’11 a 14 hores). El vot per internet es tanca igualment a les 14 hores de diumenge.

Les últimes dades de participació oficials facilitades per l’Ajuntament de Molins de Rei inclouen tant el vot per internet com el vot presencial. Fins les 12 del migdia de dissabte 1.095 persones ho havien fet. Les dades finals i els resultats es coneixeran diumenge a partir de les 14:30, quan començarà l’escrutini públic i que Viu Molins de Rei retransmetrà en directe.

Per votar s'ha d'escanejar un codi QR personal, posar el DNI en una tablet i triar l'opció // Jordi Julià

Per votar s’ha d’escanejar un codi QR personal, posar el DNI en una tablet i triar l’opció // Jordi Julià

  • dclosa

    Vaya tinglado en el que nos han metido a las gentes no sabemos de lo digital, Pone a los organizadores de éste pasatiempo, a los pies de los caballos, Hubiera estado bien que en vez de incentivar a los niños de institutos como si eso fuese una practica de clase de ciudadanía, dado que ellos tienen una clara ventaja respecto a los abueletes, que no dominan bien Internet, se restringuiese exclusivamente el voto a los que cumpliesen las 3 condiciones siguientes : Estar empadronados en MdR + Que paguen el IBI en MdR + Que paguen el impuesto de circulación en MdR, en vez de dárs el voto a esos niñacos que no han pagado un recibo municipal en su vida. PREGUNTA : ¿Las consultas ( otro circo) que se hacían en la panadería de la Carretera y en otros comercios, no serán vinculantes?