L’atleta Joan Moreno aconsegueix dues medalles al Campionat de Catalunya juvenil

El membre del Club Atletisme Molins de Rei és segon en 200 metres llisos i en salt de llargada. 

Moreno, a l’esquerra, al podi // Club Atletisme Molins de Rei

L’atleta del Club Atletisme Molins de Rei, Joan Moreno, ha aconseguit dues medalles de plata en el Campionat de Catalunya juvenil disputat a la pista coberta de Sabadell.

La primera de les dues medalles ha estat en salt de llargada, amb una marca de 6,69 metres, la seva millor xifra personal. L’altre segon lloc l’ha aconseguit als 200 metres llisos, amb una marca de 22,73, quedant-se a només 3 centèsimes de la victòria. Tanmateix, Moreno, que també va ser recentment cinquè al campionat autonòmic de l’Heptatló, ha estat el quart classificat als 60 metres tanques.

D’altra banda, també s’ha disputat el campionat de Catalunya de veterans amb la participació de dos molinencs: Angel Moya i Oscar Fabregat. Han aconseguit el 6é i 8é lloc respectivament, tots dos en la prova de 1.500 metres en categoria M-35.

Recomanacions personalitzades